Ben olsam Cumhurbaşkanı yerin 'de beni en iyi eleştirene ödül veririm, ödül! | SİYASET
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Ben olsam Cumhurbaşkanı yerin ‘de beni en iyi eleştirene ödül veririm, ödül!

Ben olsam Cumhurbaşkanı yerin ‘de beni en iyi eleştirene ödül veririm, ödül!

Seversiniz sevmesiniz Cumhurbaşkanı’nı Erdoğan’a hem ulaşmak hem de konuşmak zor bir iş, tabii doğruları olduğu kadar yanlışlarda oldukça fazla Netice’de bir insan. Ulu bir insan değil, yani sizlerden farkı yok, o’da sizin gibi günahkar.

Ama bir eksikliği var, diyorlar ya özgür basın.

Aha sana bir fırsat işte, Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan’ın yerinde olsam beni en iyi eleştiren eksiğimi gören Gazeteci veya siyasetçi olmazda, Gazeteci diyelim ödül veririm.

Ama bunları ben dinleyeceğim, danışmanlar değil, eleştiri yazısı oluğu an kayıt etmem lazım ki her sene sonu bunlara ödül verebileyim, ister karşı görüş olsun isterseniz kendi içinizden fark etmez.

Çevresin de o kadar yalaka var ki Erdoğan’ın bazen gerçekle, yanlışı ayırt etmesi neredeyse imkânsız şöyle düşünün,  tarafınızda dikenli tellerle kaplı, dik yokuş, çalılar var etrafınız ‘da gördükleriniz ve duyduklarınız sadece o anın psikolojisi olur, uzaktan gelen sesleri değil de yanı başınızı duyarsınız işte Erdoğan’da aynen böyle o düştüğü dikenli yerden onu kurtarmak gerekiyor, bunu yapmak için tabii zor neden mi duyurmak için bağırmak lazım sesleri ama imkansız.

Ama ben olsam mesela Fahrettin Altun iletişim başkanı ben daha bir gün onu eleştirenler ile görüştüğünü toplandığını ne gördüm be duydum, istişare mi onu yapacak durumda değil ki Fahrettin Altun bana göre, yapması gereken madem iletişim madem bu kaos dilini ayırtmak gerekiyor madem milli olmak gerekiyor bu şart arkadaşlar, bu ülke hepimizin, kimsenin babasının Yeri’de değil.

Kısacası ben olsam Erdoğan’ın yerin ‘de beni en iyi eleştirene ödül verip anlını öperim.

Hemen şimdi korkum şu ki Akit ve beyaztv düşünsenize Erdoğan’ı mehterle eleştiriyor 🙂 şaka, şaka onlar ‘da eleştirisi sadece şu olur bana göre Erdoğan az söylemiş eleştirisi olur.. Çünkü ömürlerinde bir kez bile eleştiremeyen Gazeteci olmayan kişiler yarın Erdoğan’ı eleştirmeyecek elbet ama ödül para olursa ve yüklü olursa orası işte iletişim başkanı Fahrettin Bey efendinin kontrolü içinde.

Bugünbu ödül verilse sizce kime verilir?

Uğur Dündar mı?

Yılmaz Özdil mi?

Bakın iktidara yakın kimseyi yazmadım neden?

Onu ‘da ben söylersem büyüsü bozulur trol müyüm lan ben onu da Fahrettin Altun söylesin.

Tabii hayal bunlar, Erdoğan’ın böyle bir şey yapmasına çevresinde olan danışmanlar ve yalakalar izin verir mi? vermez ama Reis derse olur neden olmasın vallahi çokta güzel olur. Uçakla gezmekle Erdoğan’ı övmekle ona iyilik değil batmasına sebep olduklarının farkında bile değiller ki bizden nasıl haberleri olsun..

Ersoy K

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP aynı CHP Nato kafa Nato mermer !

HIZLI YORUM YAP