CHP aynı CHP Nato kafa Nato mermer ! | SİYASET
DOLAR

32,4492$% -0.14

EURO

34,8086% -0.5

STERLİN

40,6038£% -0.51

GRAM ALTIN

2.446,85%0,46

ÇEYREK ALTIN

4.062,00%-0,19

a

CHP aynı CHP Nato kafa Nato mermer !

Geçtiğimiz gün Şebi-i Arus kutlamaları yaparak H.z Mevlana’nın vefatının sene-i devriyesin de H.z Mevlana anmak adına CHP’li İBB yönetimi tarafından bir program düzenlendi.

 

Öyle bir program düzenlendi ki aman Allah (C.C) ‘ım program mı düzenlendi H.z Mevlana’ya küfür mü edildi anlam vermek mümkün değil. Program da eskiden ezan türkçe okutulduğu gibi Ezan’da geçen Allahu Ekber  Türkçe okundu yıllardır bizim izlediğimiz Mevlevilerin semaya dönüşü önce yapılan zikirler yokmuş gibi ilk fırsatta yine CHP islamın nişanlarına saldırdı…!

 

 

 

İşte NATO KAFA NATO MERMER !

Bugün kültür seviyesi ve okurluk seviyesi yüksek bir arkadaşım bana dedi ki ; CHP ye şans verildi bak korkulan gibi değilmiş CHP de fırsat verilince çalışıyormuş dedi.

 

Şimdi bu arkadaşa bu köşe yazımı gösterip bak senin şans verdiğin CHP aynı CHP nato kafa nato mermer !

İlk fırsatta Kuran’ı Türkçe okuttu sözde Şebi-i Arus törenlerini kutluyor !

H.z Mevlan’a ne zaman Kuran’ı Türkçe okudu ?

 

CHP H.z Mevlan’yı mı anıyor yoksa kendi tarihinde iğrenç bir leke olan Türkçe ezana hitaben  tekrar tarihine iğrenç bir leke olarak Allahu Ekreber yeribe Tanrı Uludur diyerek tekrar tekrar leke sürdürmenin peşine mi gidiyor ?

 

Recep Tayyip Erdoğan’ı yargılayacağız adil bir yargılama olacak dereken tekrar İstiklal Mahkemeleri kurup mu yargılanacak ? CHP gerisin geri eski adetlerine mi dönecek şimdi…

 

Vayyy beee aradan geçmiş 100 yıl CHP olduğu yerde sadece takla atmış ve bu millete sadece rol kesmiş bugün bunlara devlet yönetimi verilse. Yine camiler ahır , medreseler kerhane olur anlaşılan. Ben az kalsın çok sevdiğim kardeşime hak verecektim arada değişiklik iyidir herkesi hizaya sokar diyecektim ağzıma tıkandı , midem bulandı resmen .

 

Eyyyyy CE HA PE !

 

Bilmiyorsanız öğrenin, Ezanı Muhammediye tamamen özeldir, Allah (C.c) ismi tamamen özeldir, aynı  isim gibidir…! TANRI değil Allah (C.C) denir ! Tamamen de evrenseldir. Dünya’nın herhangi bir yerinde Allahu ekber Allahu ekber diye başladığı zaman bunun Ezan olduğunu anlar ve inanlar gider camide namaz kılar. Hem İslam’ın nişanı olan hem de Evrensel olan Ezanı Muhammedîye’yi  geçmiş dönemin CHP yönetiminin uydurduğu Türkçesi bu  diye millete yutturduğu ne olduğu belirsiz bir duyuru haline getirilemez !

 

FETÖ dinler arası diyalog projesini ile kadın Erkek namaz kılar söylemleri ile kadın dan imam olur öğretileri ile bugünün CHP ‘si kadınlı Erkekli semazen döndürüyor.

 

Tanıdık geldi dimi ?

 

 

CHP kime selam çalıyor ?

Dinler arası diyalog ölmedi İstanbul’un göbeğinde hem de Şebi-i Arus törenlerinde yaşıyor mu deniliyor ?

Şimdi asıl merak konu şu ; Millet İttifakının içerisnde o veya bu sebepten dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kızmış hatta düşman olmuş kardeşlerim vardır ve olabilir . Şimdi bunların bana yansıttığı kadarı ile dine açıkça düşmanlık ediyor açıkça karşısında yer alıyor , kırmızı çizgileri anayasayı deldikleri gibi delik deşik ediyor ırzına geçiyorken… Şimdi sen bunların yanında mı saf tutacaksın !?

Kim öğretti size Mevleviliği böyle FETÖ elebaşı mı ?

Geçmişte yaptığı kadınlı Erkekli dini törenlerle bunun ne farkı var ?

 

FETÖ’YE SELAM MI ÇAKILDI !?

RESMEN MEVLAN’IN ZİKİR İLE BAŞLAYIP KURAN İLE BİTEN SADECE ERKEKLERİN SEMA DÖNDÜĞÜ YERE DİYALOG İLE KADIN SOKULDU !

 

ARTIK UYANIŞ ZAMANI KÖR OLAN GÖZLERİN AÇILMA ZAMANI ! 

 

UYAN EY HALKIM UYAN UNUTMA BUNLARI !

 

Kurucu: Raif YAVUZYILMAZ

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Skandal! Osman Öcalan ile görüşen Cumhurbaşkanı danışmanı kim?

HIZLI YORUM YAP