Ak Partili Giresun Belediyesi, eskisini kaldırıp şehre fayans taşlarına benzeyen saat kulesi yaptı! | SİYASET
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Ak Partili Giresun Belediyesi, eskisini kaldırıp şehre fayans taşlarına benzeyen saat kulesi yaptı!

Ak Partili Giresun Belediyesi, eskisini kaldırıp şehre fayans taşlarına benzeyen saat kulesi yaptı!

Ak Partili Giresun Belediyesi, eskisini kaldırıp şehre fayans taşlarına benzeyen saat kulesi yaptı! Ak partili belediye başkanı Aytekin Şenlikoğlu yeni saat kulesi tepki çekti, tarihe ışık tutan ve eski dönemi hatırlatan saat kulesi yerine ise estetikten yoksuz bir saat kulesi yapması tepkilere enden oldu!

Aytekin Şenlikoğlu açıklamasında halka sorduk demiş! Ne zaman kime Sordun?

Yapılan araştırmaya göre ise halka sorulmadığı bunun için bir anket yapılmadığı iddia edildi.

Nerede sorduğu ise belli olmayan soru ile ilgili olarak Aytekin Şenlikoğlu cevap veremedi.

Daha öncede bir çok tartışma yapacak kararlar alan ve bir sonraki dönem seçimlerde aday olması beklenmeyen Aytekin Şenlikoğlu’un yaptığı saat ile alay konusu oldu.

Aytekin Şenlikoğlu tuvalet fayans taşlarına benzeyen görüntüye ise şehrin istediği saat diyerek yapılan rezilliği savunmaya devam ediyor

Giresun’da Bulancak Durağı mevkiinde AKP’li belediye yönetiminin ‘çan kulesine benziyor’ diye kaldırdığı saat kulesinin yenisi açıldı.

Düzenlenen törene Giresun Valisi Enver Ünlü, AKP Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Belediye Meclis üyeleri ve yurttaşlar katıldı.

‘Saat kulelerinin şehrin estetiğinde ve vizyonunda önemli yer tuttuğunu’ belirten Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Şehrimizin kimliğinde çok önemli bir yer tutan ve hayata geçirdiğimiz şehir girişi ve meydan düzenlemesi kapsamında saat kulemizin de açılışını yapıyoruz” dedi. Şenlikoğlu, saat kulesinin şehre ve meydana ‘güzel bir estetik’ kazandıracağını iddia etti.

Yapılan konuşmanın ardından Selçuklu yıldızı desenli, 3.24 metre kare taban alanı ve 7 metre yükseklik ölçülerine sahip olan saat kulesinin kurdelesi Vali Enver Ünlü, Milletvekili Kadir Aydın ve Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu tarafından çözülerek açılış yapıldı.

ESKİ KULEYİ BEĞENMEMİŞLERDİ

Giresun eski belediye başkanı Kerim Aksu döneminde inşa edilen saat kulesi yıkılmıştı.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Rumlara ait eski çan kulesinden esinlenerek sözüm ona saat kulesi adı altında inşa edilen kulenin yıkılması için, gerek seçim öncesi gerek göreve geldikten sonra vatandaşlarımızdan çok ciddi manada tepkiler aldık. Bu konuda hemşehrilerimizin düşüncelerini dikkate alıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: NTV

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İYİ Partili Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a silahlı terör saldırısı düzenlendi!

HIZLI YORUM YAP