Ak parti ve MHP'yi bekleyen tehlike! Erdoğan çaresiz! | SİYASET
DOLAR

32,5526$% 0.11

EURO

34,9773% -0.15

STERLİN

40,7994£% -0.23

GRAM ALTIN

2.439,11%0,14

ÇEYREK ALTIN

4.061,00%0,22

a

Ak parti ve MHP’yi bekleyen tehlike! Erdoğan çaresiz!

Ak parti ve MHP’yi bekleyen tehlike! Erdoğan çaresiz! Son zamanlarda farkına varılmayan bir grup türedi, adı Ak troller hesapları ise kimlerin yönettiği çok öncesinden biliniyordu, onu da yaklaşık bir yıl önce yazdım..

Troller Patladı Akparti içindeki Pelikancı Yapı!

ŞİMDİ PLANLARI İSE DEŞİFRE OLDU!

Ak partiden ayrılan ve yeni bir güç oluşumu yakalayan bazı kişilerin trolleri ayarlayarak para karşılığında kendisine destek olmasını istiyor, Erdoğan dahi bu yapıdan haberdar fakat engel olamıyor..

Zaman zaman sizlerde görüyorsunuz bazı güç sarhoşluğu yaşayan kişilerin farklı paylaşımları tepki topluyor, hatta bazı seçmenler de bu paylaşımı nasıl yapar diyorlar..

Burada Ak parti ve MHP’nin oyu ise hızlı şekilde azalmasına sebep oluyor.

Erdoğan’ın çevresinde olan insanların güç elde etme yarışında Erdoğan büyük zarar görüyor..

Aynı durum MHP için ‘de geçerli..

NEDENİ BELLİ!

Ak parti genel başkanının ise bunlara önlem alması şart aslında ama uzun zamandır bu adımı atmıyor, buda pahalı bir bedel ödeyeceklerinin garantisi.

Erdoğan çevresinde olan bu yapıyı değiştiremediği sürece yanlış kararlar alacak, hatta seçimi büyük farkla kaybedecek. çünkü bu grup gücü elinde bulunduruyor, yani parayı!

Bir çok bakan ve Belediye başkanının trol grupları ile ilişkisi var daha da ileri gidelim, farklı şirketlere yakın olan bakanların trol hesaplarını incelemek için bilgi alındığını bilmeyen yok Ankara’da..

Bu firmalara asla CHP işini ve çalışması yapmaz, Ak partinin işini yaparlar. Bu firmalar ise belli.

SIKINTI ŞU!

Erdoğan’ın kontrolünden çıkan yapının seçimlerde büyük kayıplar vereceği kesin gibi duruyor, sorunda burada işte, bu hesap sahipleri yarın yanlış bilgi ve kaos ve terörizm ve çeteleşme yapısı içinde yargılanırken, topu kurtulmak için Erdoğan’a atacaklar..

ERDOĞAN NE YAPACAK?

İşte burada ben Erdoğan’ın planı belli, talimat vermediği için hesapları yönetenler yargılandığı an büyük cezalar yer ve hiç bir şekilde devlet vb yerlerde asla çalışamaz aksine büyük bedeller öderler.

Düşünce özgürlüğü kapsamından çıkıyor, hakaretler ise ortaya dökülen trol hesapların günlük yazışmaları kayıt ediliyor, bunu da Ak parti içinden ayrılan ve gruptan ayrılan kişiler ekran kayıtlarını alarak bizzat yargıya hatta CHP ve İyi partiye veriyor..

Trol hesaplarına bağlı olan kişilerin seçim sonuçlarını görmeden paylaşımlar yapacağı ise şimdiden belli. Erdoğan seçimi büyük oranda kaybedecek trol hesaplarının ‘da o gün ortadan kaybolması muhtemel fakat, onlara destek olan belediye başkanları ‘da belli, vekillerde belli.

Bu yapı işte Erdoğan’ın düşmesi için de ayrı bir yol izliyor çünkü Erdoğan sonrası gücü elinde bulundurmak istiyor..

Kim olduğunu biliniyor bu kişilerin.. Bu sebep ile Erdoğan artık çaresiz.. Son konuşmalarına bakınca artık eskisi kadar sözü dinlenmediği gibi konuşması sonrası ‘da alkışlanmama sebebi ‘de bu..

Gidilen toplantı ve buluşmalara bakın bakanların çoğu Erdoğan ile değil Seçmene bakıp el sallıyor, Erdoğan hiç olmadığı kadar en yakınları tarafından ağır, ağır yok ediliyor..

Fetö’nün siber orduları nerede? Sosyal medya kullanan trolleri nerede?

Ersoy k

 

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ukrayna’daki Türk kızı apar topar canlı yayından alındı. Ak Partili A Haber’de büyük skandal

HIZLI YORUM YAP