Troller Patladı Akparti içindeki Pelikancı Yapı! | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,5646$% 0.03

EURO

35,0426% 0.47

STERLİN

40,7272£% 0.21

GRAM ALTIN

2.422,69%0,00

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%0,07

a

Troller Patladı Akparti içindeki Pelikancı Yapı!

Uzun bir tempo bizleri bekliyor, her gün yeni bir olayla karşılaşıyoruz, asil olan gazeteci yani dijital medya yazarlarının birlik olması gereken zamanlar, eleştireceğiz, akıl vereceğiz, umut aşılayacağız. Bunlar bizim değil aklı olan her insanın kullandığı cümleler.

Gördünüz değil mi rezaleti!

Senelerdir akparti içinde olan pelikancı yani fetönün üvey evlatları ile savaşıyoruz, bu kan emici yaratıkların bugün bir tokat geldiğini duyduk, sesleri çıkmıyor, Twitter binlerce hesabı kapattı. Engellendi yorumlarına kadar her şeyi silmiş. bir üzüldük,bir üzüldük sormayın.

Bu güne göre şekil değiştiren vatan hainleri her kılığa girdiler, geçmişte fetö için methiyeler dizen Atatürk ve din düşmanı, emevi severler, mezhepçi yapının en derin hesapları. Darbe başarısız olunca dahada popüler oldular. Zaman,zaman kimlikleri deşifre edilse de devlet itini de atını da iyi biliyor.

Ne demiştik iftira ve şantaj fetö ağzı!

Geçmişte olan kurucumuzun Raif beyin video aldığı haberleri,sunumları gördüğünüzü düşünüyorum. ne demiştik bu hesaplar tek elden algoritma sayesinde yönetiliyor. Üstelik yazılımı zorda değil. Algoritması artık açık kaynak kodlu olarak satılıyor.

Bu yeşil TOP hesaplarının geçmişine bakıldığında fetö için bir çok yazı yazdıklarını ve övgüler olduğunu rahatlıkla görülüyor, dış işleri bakanı veya teknoloji bakanı veya aile sosyal politikalar bakanlığı eğer Akparti için bir şeyler yapacaksa öncelikle bu trollerin sesinin kesilmesi gerektiğini görmeliydi. Küfür ve iftira ve şantajlar tek elden çıkıyor öyle ki bu hesaplara maalesef ak parti belediye başkanları dahi destek olduğunu görüyoruz ne acı tablo destek için trollere sarılan belediyecilik anlayışı ak partiye hiçbirşey kazandırmaz.

Trollerin yani fetönün evlatları gün geldiğinde tutum değiştirebilir bunu yakın zamanda iki hesabın bir biri ile yazışmalarını ortaya çıkardıklarını gördük ve arkasında olan yapının da kim olduğunun isimlerini ortaya döktüler.

Recep Tayyip Erdoğan Düşmanlığı!

Erdoğanı seversiniz,sevmezsiniz ayrı bir dava. Ama madem reisci madem erdoğancısınız, eleştirmekten çekinmeyin. Sayın Erdoğan hatasız bir insan değil, hatasız bir kul değil, Hataları olacak onu seven eleştirir kardeşim. Trollerin eleştirmekten kastı sadece diğer partileri eleştirmek ve yalan,yanlış haber servis etmek, biz aslında kimlerle bağlantılı olduklarını biliyoruz hangi gazetecilerin onlarla iş yaptığını lakin bizim bildiğimiz sır değil bunu devlet biliyor. Bir gün ortam değişir ve hesapların sahipleri ortaya çıkar, sonrasında neden yargılanacaklarını tahmin dahi edemiyorum, kin ve nefret,terörden dahi yargılanacaklar adım gibi biliyorum.

Erdoğan düşmanları bunlar neden mi; Sayın Erdoğan’ın geçmişte dediği söz var devleti troller yönetemez!

Teşekkürler Twitter: Bizi büyük bir yükten kurtardın!

Trollerin arkasında olanların bir çoğu gazeteci ve medya sahibi, bir gün zamanı gelince hepsinin yargılanacağını göreceğiz. Umarım Süleyman Soylu gerekeni yapar. Yoksa 2023 bu kafayla zor,zor

Ersoy.K

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bankaları ve Petrol Şirketlerini Hackleme İçin 100.000 Dolar Ödül Sunuyor

HIZLI YORUM YAP