Ak parti medyası CHP'de olan taciz olayını neden yanlış anlatıyor? | SİYASET
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Ak parti medyası CHP’de olan taciz olayını neden yanlış anlatıyor?

Malum medyanın yazarları ve gazeteleri her gün boy, boy yazıp duruyor efendim Kemal kılıçdaroğlu neden sessiz, diye, malum medya yazarları ve radikal İslamcı yazarlarınızda eklersek CHP sadece Ak parti ile değil birde bu radikal İslamcı terörist gruplarla uğraşıyor.

Kısaca anlatayım daha Ak parti gündeme getirmeden CHP konuyu gündeme getirip, yasaya başvurup belgeleri verip, kişiyi anında toplantı yapmadan ihraç edip yargıya teslim etmiş.

Olayda 3,4 gün sonra ‘da bazı yazarlar konuyu gündeme getirip vay tacizci vay CHP gibi söylemler anlamak güç ama CHP’li vekiller dahi meslis kürsüsünden olayı anlatmış ama Ak parti emdyası ve savunucusu olan kişiler konuyu halen anlamamış, mağdur olan kişinin avukatı ikinci bir tranva yaşanmaması için elinden geleni yapmış ama başarısız olunmuş neden mi?

Bir kaç yazarın hayatında hiçbirşeye vakıf olamadığını düşünürsek konuyu zaten anlayacağız.

Canan Kaftancıoğlu çıktı olayı  anlattı

CHP vekjilleri çıktı anlattı

Geçmişe dönersek eğer bu olay Ak partiye zarar verecek daha iki hafta önce Ensar vakfı başkanı çıkıp çocuk istismarı için af talep etti? Bir ak partili bunu diel getirip tepki verdi mi? Ben görmedim, sen gördün mü, çocuktan bahsediyoruz hani 45 çocuğa taciz değil ha tecavüz olayını’ da gelecek olursak o gün gece yarısı bir kereden bir şey olmaz diyen başı kapalı kadınların af edelim dedikleri tablo gözümün önünden gitmiyor ama Ak partili olan bazı arkadaşlarının gözünün önünden gitmiş neden mi? Reisi nasıl yalasak diye düşünüyorsunuz ama şu ülkeye bir gram katkınız yok. Reis için sabah akşam konuşuyor hüküm veriyorsunuz ama bir bakıyoruz bir anda R dönüşlerini yapıyorsunuz.

 

Bu gözler çok şeye şahit oldu mesela Belediye başkanlarının küçük kızlarla ne edepsiz görüntüler verdiğini gördü çıkıp ta bir kişi mecliste konuştu mu? hayır neden?

Ben şöyleyim vereyim mağdur ikinci bir olayı kaldıramaz diye?

Taciz veya tecavüze uğramış kişi ikinci bir olayda genelde cinnet veya intihar ile bitme olayı yüksektir tabii doktorlar daha iyi bilir

diyeceksin ki senin kaynak ne bunca konuşuyorsunuz tabii bakalım CHP’li vekiller ne yapmış bu taciz olayın ‘da izleyelim mi? izleyelim..

Ayrıca bir video vardı bir grup ülkücü ve travesti arasında, travesti cama çıkıp bağırıyordu hepinizi tanıyorum diye 5 dk sonra baskına gelenler ortadan kayboldu! Yani demem o kim kimse ak kaşık değil önemli olan bu olayı vereceksin yargıya gerekeni yapacak. Ama parti arkasında durursa olayın o zaman her şeyi yapacaksın, mesela yukarıda ayzdığım gibi Ensar vakfının arkasında durup bir kereden bir şey olmaz dersen böyle ısıtıp, ısıtıp getirtirler adama.. Anladın mı canım evladım

Allah adaletli olmayı Emretti Adaletli olmak lazım.

 

 

 

Ersoy .k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP’de taciz ve tecavüz sessizliği

HIZLI YORUM YAP