Ak Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan Görevden alındı! Erdoğan Fırçayı bastı! | SİYASET
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Ak Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan Görevden alındı! Erdoğan Fırçayı bastı!

Ak Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan Görevden alındı! Erdoğan Fırçayı bastı!

Ak Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan Görevden alındı! Erdoğan Fırçayı bastı! Ak parti siyasi olarak en kötü sezonunu yaşıyor! Siyasi olarak Erdoğan’ın sözlerini değersizleştiren bazı vekiller görevden alınmaya devam ediyor!

BAKANLARDA ALINACAK!

Erdoğan’ın bakanlara son zamanlarda yaptıkları açıklamaya dikkat edilmesi gerektiğini söylediği kulislerde konuşuluyor! Benden izinsiz açıklama yapılmasın talimatı verildiği ise Saray’da konuşulduğu belirtilmeye devam ederken. Recep Tayyip Erdoğan’ın bazı bakanları görevden alacağı ise uzun zamandır konuşuyor!

Cahit Özkan’ın görevden alınmasına ilişkin ise Baykuş haber ilk olarak duyurmuştu, Özkan’ın BAE yönetimine yönelik sözlerinden dolayı görevden alındığı belirtiliyor!

Cahit Özkan TBMM içerisinde ise CHP ile tartıştığı konular üzerinden oldukça fazla eleştiri almıştı. Görevden alınacağı ise daha öncede gündeme gelmişti. BAE yönetimine söylediği sözlerden dolayı görevden alınması hızlanmıştı.

Cahit Özkan görevden alınmamak için direndi!

Cahit Özkan’ın görevden alınacağı duyulmasından sonra oldukça fazla direndiği ve görevde kalmak için izlediği yollar ise kapandı, Bizzat Erdoğan tarafından görevden alındı..

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SADAT önergesine AKP ve MHP’den ret! Erdoğan SADAT ile bağım yok demişti!

HIZLI YORUM YAP