BAE | Baykuş Haber
DOLAR

32,5734$% 0.07

EURO

34,8949% 0.06

STERLİN

40,5706£% 0.11

GRAM ALTIN

2.438,94%0,38

ÇEYREK ALTIN

4.094,00%0,39

a

BAE Haberleri

İsrail ve BAE, gümrük anlaşması imzaladı İsrail ve BAE, gümrük anlaşması imzaladı
Türkiye ile BAE arasında Kapsamlı Ekonomik Ortaklık Anlaşması imzalandı Türkiye ile BAE arasında Kapsamlı Ekonomik Ortaklık Anlaşması imzalandı
Reis Sedat Peker için sevenleri sosyal medyada #SedatPekerkonussun! Reis Sedat Peker için sevenleri sosyal medyada #SedatPekerkonussun!
Süleyman Soylu BAE gitti, Reis Sedat Peker’den cevap: Ben zebaniyi gülerek karşılarım cezaevinden çekinmem Süleyman Soylu BAE gitti, Reis Sedat Peker’den cevap: Ben zebaniyi gülerek karşılarım cezaevinden çekinmem
BAE, Türk ilaç şirketi Birgi Mefar’ı satın alıyor BAE, Türk ilaç şirketi Birgi Mefar’ı satın alıyor
Ak Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan Görevden alındı! Erdoğan Fırçayı bastı! Ak Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan Görevden alındı! Erdoğan Fırçayı bastı!
Ak Parti’de BAE kavgası! Cahit Özkan görevden alındı! Ak Parti’de BAE kavgası! Cahit Özkan görevden alındı!
Ak Parti ve Erdoğan’ın sözünün değeri kalmadı: Üç-Beş dolar için birbirlerine düştüler Ak Parti ve Erdoğan’ın sözünün değeri kalmadı: Üç-Beş dolar için birbirlerine düştüler
Ak Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın İstifası istendi! Ak Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın İstifası istendi!
Rusya’nın Türkiye’ye yatırımı: Türkiye’de Teknoloji ve Savunma şirketi, Nükleer alanlar vermeyin başımıza bela olur! Rusya’nın Türkiye’ye yatırımı: Türkiye’de Teknoloji ve Savunma şirketi, Nükleer alanlar vermeyin başımıza bela olur!
Suriye lideri Beşşar Esad BAE’ye ziyaret gerçekleştirdi! Suriye lideri Beşşar Esad BAE’ye ziyaret gerçekleştirdi!
BAE İnsanlı insansız savaş uçağı testini başarılı şekilde yaptığı bildirildi! BAE İnsanlı insansız savaş uçağı testini başarılı şekilde yaptığı bildirildi!
BAE’den iadesi istenen Reis Sedat Peker’den ilk açıklama: Allah’ın kaderini yaşayacağım! BAE’den iadesi istenen Reis Sedat Peker’den ilk açıklama: Allah’ın kaderini yaşayacağım!
Zayıf Türk Lirası BEA için büyük bir yatırım fırsatı! Zayıf Türk Lirası BEA için büyük bir yatırım fırsatı!
BAE Sedat Peker’in sosyal medya açıklamalarına nasıl müdahale etti? BAE Sedat Peker’in sosyal medya açıklamalarına nasıl müdahale etti?
Körfez gerginliği ABD basının gündeminde: Dikkat çeken Türkiye ayrıntısı! Türkiye yalnız bırakılabilir! Körfez gerginliği ABD basının gündeminde: Dikkat çeken Türkiye ayrıntısı! Türkiye yalnız bırakılabilir!
BAE, Türkiye’ye yatırım yapmak için 10 milyar dolarlık fon ayırmış! BAE, Türkiye’ye yatırım yapmak için 10 milyar dolarlık fon ayırmış!
BEA Sedat Peker’in teknolojik aletlerine el koyabilir! BEA Sedat Peker’in teknolojik aletlerine el koyabilir!
FETÖ’ye verdiği destekle bilinen BAE ülkemizde ciddi yatırıma girecek denilmesi tepkilere neden oldu! FETÖ’ye verdiği destekle bilinen BAE ülkemizde ciddi yatırıma girecek denilmesi tepkilere neden oldu!
BAE, Türk şirketin de dahil olduğu projeyi iptal etti, TAV İnşaat’ın da dahil olduğu projeler iptal edildi! BAE, Türk şirketin de dahil olduğu projeyi iptal etti, TAV İnşaat’ın da dahil olduğu projeler iptal edildi!
Sedat Peker Kaldığı BAE Oteline geri döndü Sedat Peker Kaldığı BAE Oteline geri döndü
Sedat Peker’i BAE polisleri kaldığı yerden aldı iddiası! Sedat Peker’i BAE polisleri kaldığı yerden aldı iddiası!
Hainler Sessizce ihanet içindeler ! Hainler Sessizce ihanet içindeler !
BAE’den Peygamberimize akıl almaz iftira: İsrail’den özür dilediler BAE’den Peygamberimize akıl almaz iftira: İsrail’den özür dilediler