Ak Parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu KKTC'deki 'külliye'nin ayrıntıları belli oldu | SİYASET
DOLAR

32,4508$% -0.12

EURO

34,7489% -0.67

STERLİN

40,5457£% -0.65

GRAM ALTIN

2.435,28%-0,03

ÇEYREK ALTIN

4.042,00%-0,22

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Ak Parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duyurduğu KKTC’deki ‘külliye’nin ayrıntıları belli oldu

Ak Parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duyurduğu KKTC’deki ‘külliye’nin ayrıntıları belli oldu

Ak Parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duyurduğu KKTC’deki ‘Külliye’nin ayrıntıları belli oldu, dünya basınında yer bulan konuyla alakalı uzmanlarında uyarıda bulundu.

Kıbrıs’ta olan bazı siyasi partiler ve gazeteciler ise Alt yapı berbat durumda, sağlık sistemi çökmüş, okullar ‘da eğitimler yok, telefonlar çekmiyor, rüzgarda bile TV yayınları kopuyor ama saray yaptırılıyor derken, Kapalı maraşla ilgili pek çok iddia ortaya çıkmaya başladı.

Maraş’ın hiç bir şey alınmadan Rumlara verilmesine tepkiler bir yandan artarken dünya basını farklı açıklamalarda bulundu, dünyanın takip ettiği Kıbrıs ile ilgili olarak şu açıklamalara yer verildi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) inşa edileceğini duyurduğu ‘külliye’ ve millet bahçesi projelerinin ayrıntıları belli oldu. Külliye inşaatı kararı mart ayında verildi ve Türkiye bunun için 14 milyon TL ödenek ayırdı.

Külliye ile ilgili olarak Uzmanların yapılacak yerin RUM yönetimine ait olduğunun altını çizdi. Askeri olarak ‘da yol bölgesi dikkat edilmesi gerekiyor açıklamasında bulunuldu!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması: Türkiye’nin Taliban’ın inancıyla alakalı ters bir yanı yok

HIZLI YORUM YAP