Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İstifa Edecek mi? | Sağlık
DOLAR

32,4613$% -0.09

EURO

34,7807% -0.65

STERLİN

40,7112£% -0.47

GRAM ALTIN

2.441,18%0,22

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,00

a

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İstifa Edecek mi?

Sağlık bakanı Fahrettin Koca istifa edecek mi? Sosyal medyadan ve siyasi partilerin AK parti ve MHP ve doğu Perinçek ve BBP partisi hariç Koca için bir açıklama yapmazken  CHP ve İYİ PARTİ ve Saadet partisi, deva partisi, gelecek partisinin tepkileri dinmiyor, bunca zaman halkın kandırıldığını ve Ticaret ve Turizm yüzünden sayıların yanlış vermesine sebep olduğu iddia edilen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca istifa etmesi bekleniyor ve isteniyor.

Fahrettin Koca İstifa Edecek mi?

Edinilen bilgilere göre durumdan rahatsız olan sağlık bakanı istifa etmeyi düşünüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan izin isteyip görevini devretmeyi planlıyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bu süreçte yeni bir kaos yaşamak istemediği için bakanın istifasını kesinlikle kabul etmeyeceği iddia edildi.

Ne Olmuştu?

Sağlık bakanının yaz aylarına yakın sayıları düşürülmesine razı olduğu Turizm ve Ticaret bakanı ile yaptığı basın toplantısından sonra önlem alamadığı, bundan dolayı Türkiye’ye henüz bulaşmamış hastalığın yayılmasına sebep olduğu, hasta ve vaka sayılarının yanlış verilmesi sebebi ile halkın sağlığını tehlikeye attığı ve Türkiye yaşayan bireylerin kaldırılmasına sebep olduğu bildirildi. İsmail saymaz katıldığı bir TV programında dile getirdiği söz ise gündeme bomba gibi düştü hepimiz kandırıldık!

Yayın esnasında Hadi Özışık ise sayıları duyunca şok olduğu programda İktidar yanlıların hayli mahcup olduğu gözlendi.

Bakanın bir hafta için istifasını sunmak için girişimler yapacağı söyleniyor.

CHP ve İYİ parti pandemi boyunca destek olduğu sağlık bakanına son günlerde yaz aylarında sayıların tutarsız olduğunu defalarca söylemiş İktidar ve İktidara yakın kanalların ve gazetelerin ise sağlık bakanı Kocanın destekçisi olduğu görülmüştü.

TTB daha önce defalarca uyardığı sağlık bakanının en sonunda gerçek sayıları vermesi ile Avrupanın 5. en büyük korona vakası sahibi olduk. Devlet Bahçeli daha önce TTB terörist ilan etmişti.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sağlık bakanı Koca Türk Tabipler Birliğini dinledi gerçek rakamı dile getirdi 28 bin 351 hasta!

HIZLI YORUM YAP