Yozgat'ta BİM'den alınan PARTY cips içerisinden fare ölüsü çıktı! | Sağlık
DOLAR

32,2590$% 0

EURO

34,6980% -0.06

STERLİN

40,3423£% -0.07

GRAM ALTIN

2.399,61%-0,02

ÇEYREK ALTIN

3.948,00%-0,20

a

Yozgat’ta BİM’den alınan PARTY cips içerisinden fare ölüsü çıktı! Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde arkadaşları ile doğum günü yapacak gençlerin Marketten aldığı cips içerisinden fare ölüsü çıktığı ortaya çıktı!

KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR!

Marketin ise konuyla ilgili olarak açıklama yapması beklenirken, Tüketiciler bakanlıklar buraları denetlemiyor mu sorusunu sormaya başladı! Milyonlarca kullanıcı ise sağlığımız ile oynanıyor diyerek tepki gösterdi!

Yozgat’ta kız yurdunda kalan 4 arkadaş doğum günü kutlaması için bir zincir market şubesinden cips aldı. Kutlama için hazırlık yapan gençler odalarına gelip cips paketini tabağa boşalttıkları anda cipsin içinden fare ölüsünü gördü. O anları kamera altına alan öğrenciler durumu CİMER ile Tarım ve Orman Bakanlığı Alo 174 İhbar Hattı’na durumu ihbar etti. Polis ekiplerine şikayette bulunan gençlerin o anları kameralara saniye saniye yansıdı.

“İNSAN HAYATINI BU KADAR BASİT Mİ?”

Cips paketinin içinden çıkan  fare  ölüsünü gördüklerinde çok şaşırdıklarını söyleyen Hatice Kına, “Geçen gün aldığımız cipsin içinden fare ölüsü çıktı. Doğum günü için toplanmıştık arkadaşlarımızla birlikte. Cips paketini tabağa döktüğümüzde fare ile karşılaştık. Şok olduk, arkadaşlarımızın bazıları kustu. İnsan hayatını basitmiş gibi algılıyorlar. Ben bütün yetkililere sesleniyorum, olay soruşturulmalı. Bunları çocuklarımız, ailemiz herkes yiyor ve hastalık sahibi oluyoruz. Pakette hiçbir şekilde delik yoktu, zaten paketi açtığımızda içinden çok şükür yemedik. Tabağa döktük, böyle bir olayla karşılaştık. Biz 4 arkadaşla yurtta kalıyoruz. Arkadaşımızın doğum gününü kutlayacaktık, servis tabağına cipsi döktüğümüzde fareyi gördük ve şok olduk. Bunun için gerekli her yere başvuru yapacağız” dedi. 

Baykushaber.com / Sağlık Haberleri / BİM market! Fare!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sahte Doktor, Ayşe Özkiraz’ın ifadesi ortaya çıktı

HIZLI YORUM YAP