Bursa'da Skandal Olay: Tostçulara Satılan Sucuklar Akaryakıt İstasyonunda Yıkandı! | Sağlık
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • Sağlık
  • Bursa’da Skandal Olay: Tostçulara Satılan Sucuklar Akaryakıt İstasyonunda Yıkandı!

Bursa’da Skandal Olay: Tostçulara Satılan Sucuklar Akaryakıt İstasyonunda Yıkandı!

Bursa’nın Gemlik ilçesinde akaryakıt istasyonunda meydana gelen şok edici bir olayda, araç yıkama bahanesiyle gelen 2 şahıs, minibüsün içinde bulunan sucukları yıkayarak skandal bir görüntü oluşturdu. Olay, istasyonun güvenlik kameralarına da yansırken, sosyal medyada paylaşılması üzerine Gemlik İlçe Jandarma ekipleri harekete geçti.

16 AEV 265 plakalı minibüsle gelen şahısların, oto yıkama bölümüne girerek içeride bulunan 70 kilo sucuğu yıkamaya başlaması, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Paylaşılan görüntülerin ardından olayla ilgili soruşturma başlatan Gemlik İlçe Jandarma ekipleri, şüphelileri evlerinde gözaltına aldı.

Şüphelilerin ifadesinde, yıkadıkları sucukları Bursa’daki tostçulara sattıklarını itiraf etmeleri üzerine, jandarma ekipleri sucuklara el koyarak imha edilmesi için İlçe Tarım Müdürlüğü’ne teslim etti.

Bursa'da Skandal Olay: Tostçulara Satılan Sucuklar Akaryakıt İstasyonunda Yıkandı!

Bursa’da Skandal Olay: Tostçulara Satılan Sucuklar Akaryakıt İstasyonunda Yıkandı!

Gemlik İlçe Jandarma ekipleri konuya ilişkin yaptıkları açıklamada, şüphelilerin gözaltına alındığını ve soruşturmanın devam ettiğini belirttiler. Olayın ortaya çıkmasının ardından sosyal medyada geniş bir tepki alan bu skandal durum, halk arasında büyük rahatsızlık yaratmış durumda.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Karanlık İnziva Nedir? Özel Bir Meditasyon

HIZLI YORUM YAP