korona | Baykuş Haber
DOLAR

32,5356$% -0.02

EURO

35,0039% 0.44

STERLİN

40,7589£% 0.44

GRAM ALTIN

2.433,03%0,43

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%-0,29

a

korona Haberleri

COVID-19 (Korona) Yoğun Bakım Servisi’nde boşalan yataklar sağlık çalışanlarını bir nebzede olsa rahatlattı… COVID-19 (Korona) Yoğun Bakım Servisi’nde boşalan yataklar sağlık çalışanlarını bir nebzede olsa rahatlattı…
Yüksek Aşılı İsrail Yeni COVID Vakalarında Dramatik Bir Artış Görüyor. İşte Nedeni! Yüksek Aşılı İsrail Yeni COVID Vakalarında Dramatik Bir Artış Görüyor. İşte Nedeni!
Son dakika: Sağlık Bakanlığı, 28 Nisan 2021 güncel koronavirüs verilerini paylaştı Son dakika: Sağlık Bakanlığı, 28 Nisan 2021 güncel koronavirüs verilerini paylaştı
Londra’dan Türkiye’ye getirilen Covid-19 hastası Ak Partili çıktı! Londra’dan Türkiye’ye getirilen Covid-19 hastası Ak Partili çıktı!
Cübbeli Ahmet’in kızına pandemide düğün maske takmayan kişiler var! 50 kişi sınırı yok sayıldı! Cübbeli Ahmet’in kızına pandemide düğün maske takmayan kişiler var! 50 kişi sınırı yok sayıldı!
Fahrettin Koca istifa etmeyi düşünüyor musunuz? Düşünmeyin edin! Fahrettin Koca istifa etmeyi düşünüyor musunuz? Düşünmeyin edin!
Dünyada bir ilk yaşandı!Türk bilim insanları çalışmalara başladı Dünyada bir ilk yaşandı!Türk bilim insanları çalışmalara başladı
Şu tiplere bakın insan sıfatı var mı? Korona Ak partililere bulaşmıyor mu? Şu tiplere bakın insan sıfatı var mı? Korona Ak partililere bulaşmıyor mu?
Prof. Dr. Ceyhan: Mutant virüslü hasta sayısı 400 binler civarında Prof. Dr. Ceyhan: Mutant virüslü hasta sayısı 400 binler civarında
Kısa çalışma ödeneği nedir, ne zaman bitiyor? Kısa çalışma ödeneği nedir, ne zaman bitiyor?
Bilim Kurulu üyesinden uyarı: İstanbul’da artış eğilimi var! daha önce Ak Parti Kongresi Yapılmıştı! Bilim Kurulu üyesinden uyarı: İstanbul’da artış eğilimi var! daha önce Ak Parti Kongresi Yapılmıştı!
Türkiye Çin aşısı için aracı firmaya 12 milyon dolar vermiş! Fahrettin Koca yok demişti! Türkiye Çin aşısı için aracı firmaya 12 milyon dolar vermiş! Fahrettin Koca yok demişti!
Ak Parti Gençlik Kollarının Hatay kongresinde tepki çeken görüntüler: Davullu zurnalı eğlence yapıldı! Ak Parti Gençlik Kollarının Hatay kongresinde tepki çeken görüntüler: Davullu zurnalı eğlence yapıldı!
Dardanel’den tartışma yaratan paketleme görüntüleri için açıklama yaptı! Şikayet edecekler! Dardanel’den tartışma yaratan paketleme görüntüleri için açıklama yaptı! Şikayet edecekler!
Muhammed Emin Saraç’ın Cenaze Töreninde Sosyal Mesafe Kuralları Hiçe Sayıldı Muhammed Emin Saraç’ın Cenaze Töreninde Sosyal Mesafe Kuralları Hiçe Sayıldı
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş: Kayseri’de Bir senede bin esnaf kepenk indirdi İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş: Kayseri’de Bir senede bin esnaf kepenk indirdi
Sağlık Bakanı duyurdu: Normalleşme süreci 1 Mart’ta başlayacağını söyledi! Sağlık Bakanı duyurdu: Normalleşme süreci 1 Mart’ta başlayacağını söyledi!
Veli Ağbaba: ‘Esnafın boğazındaki ‘zincir’ Ak Partinin eseri Veli Ağbaba: ‘Esnafın boğazındaki ‘zincir’ Ak Partinin eseri
Sağlık Bakanlığı Fahrettin Koca , son koronavirüs tablosunu paylaştı 17 şubat 2021 Sağlık Bakanlığı Fahrettin Koca , son koronavirüs tablosunu paylaştı 17 şubat 2021
Korona’nın Ak Partililere bulaşmıyor olması çok sevindirici! Korona’nın Ak Partililere bulaşmıyor olması çok sevindirici!
Eski ABD Başkanı Donald Trump’la ile ilgili gündeme oturan haber Eski ABD Başkanı Donald Trump’la ile ilgili gündeme oturan haber
Hollanda alev alev ! Eylemciler Köprüyü patlatıp havaya uçurdular Hollanda alev alev ! Eylemciler Köprüyü patlatıp havaya uçurdular
Erdoğan’ın 10 Milyon Doz Dediği Aşı 6,5 Milyon gelecek, Aşıda büyük skandal! Erdoğan’ın 10 Milyon Doz Dediği Aşı 6,5 Milyon gelecek, Aşıda büyük skandal!
Şu an aşılanacak grupta da olmayan kişilere Covid-19 aşısı yapıldı! Şu an aşılanacak grupta da olmayan kişilere Covid-19 aşısı yapıldı!
Güncel koronavirüs verileri açıklandı 22.01.2021 Güncel koronavirüs verileri açıklandı 22.01.2021
Son dakika: Türkiye’nin son koronavirüs verileri açıklandı 21.01.2021 Son dakika: Türkiye’nin son koronavirüs verileri açıklandı 21.01.2021
Dr. Serdar Savaş’ın dediği doğru çıktı 60 üstü için kesinlikle Biontech! Korona aşısın ‘da skandal ortaya çıktı! Dr. Serdar Savaş’ın dediği doğru çıktı 60 üstü için kesinlikle Biontech! Korona aşısın ‘da skandal ortaya çıktı!
Sağlık Bakanlığı son koronavirüs tablosunu paylaştı 20 ocak 2021 Sağlık Bakanlığı son koronavirüs tablosunu paylaştı 20 ocak 2021
Sağlık Bakanlığı son koronavirüs tablosunu paylaştı 167 kişi hayatını kaybetti! Sağlık Bakanlığı son koronavirüs tablosunu paylaştı 167 kişi hayatını kaybetti!
Çinli Sinovac şirketi, web sitelerine Türkiye’den erişimi engelledi Çinli Sinovac şirketi, web sitelerine Türkiye’den erişimi engelledi
Sağlık Bakanlığı korona rakamlarını değiştirdi, hangisi doğru, hangisi yanlış! Halkta panik başladı! Sağlık Bakanlığı korona rakamlarını değiştirdi, hangisi doğru, hangisi yanlış! Halkta panik başladı!
Alman aşısı Pfizer-BioNTech’i kullanan 23 kişi hayatını kaybetti! Alman aşısı Pfizer-BioNTech’i kullanan 23 kişi hayatını kaybetti!
Kılıçdaroğlu: Öncelikle sağlık çalışanlarının aşı olması lazım Kılıçdaroğlu: Öncelikle sağlık çalışanlarının aşı olması lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aşı oldu ! İşte o anlar… Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aşı oldu ! İşte o anlar…
Sağlık Bakanı Koca koronavirüs aşısı oldu… Aşı üzerinden algı yapanlar kudurdu ! Sağlık Bakanı Koca koronavirüs aşısı oldu… Aşı üzerinden algı yapanlar kudurdu !
Dr. Serdar Savaş açıkladı Bilim Kurulu Üyeleri Alman aşısı mı oldu? Maske ve sosyal mesafeye uymayan bilim kurula ateş püskürdü! Dr. Serdar Savaş açıkladı Bilim Kurulu Üyeleri Alman aşısı mı oldu? Maske ve sosyal mesafeye uymayan bilim kurula ateş püskürdü!
Yeni Şafak Aşı Odaları Kuruldu Haberini Silmek Zorunda Kaldı Yeni Şafak Aşı Odaları Kuruldu Haberini Silmek Zorunda Kaldı
Brezilya’dan yeni aşı açıklaması: Sinovac aşısının etkinlik oranı yüzde 50,38 Sağlık Bakanlığına Şok! Brezilya’dan yeni aşı açıklaması: Sinovac aşısının etkinlik oranı yüzde 50,38 Sağlık Bakanlığına Şok!
Cübbeli’nin tarikatından koronavirüs aşısı yorumu helal mi değil mi? Cübbeli’nin tarikatından koronavirüs aşısı yorumu helal mi değil mi?
22 yaşında Zilan Çetinkaya coronaya yenik düştü 22 yaşında Zilan Çetinkaya coronaya yenik düştü
Polonya korona aşısı olan ünlülere soruşturma açtı! Türkiye’de ise 25 bin doz BioNTech aşısı geldi kayboldu! Polonya korona aşısı olan ünlülere soruşturma açtı! Türkiye’de ise 25 bin doz BioNTech aşısı geldi kayboldu!
Prof. Mehmet Fatih Baltacı: D vitamini eksikliğini gidermek için haftada iki gün balık yiyin Prof. Mehmet Fatih Baltacı: D vitamini eksikliğini gidermek için haftada iki gün balık yiyin
1100 TL ile Korona aşısı olun! Dolandırıcılar bu Sefer’de korona tuzağı kurdu 1100 TL ile Korona aşısı olun! Dolandırıcılar bu Sefer’de korona tuzağı kurdu
İsrail nasıl bu kadar hızlı aşılanıyor? Radikal İslamcı ve İhvancı teröristler bile şaşkın! İsrail nasıl bu kadar hızlı aşılanıyor? Radikal İslamcı ve İhvancı teröristler bile şaşkın!
Korona ilacı bulundu! CNN Türk kanalın ‘da rezaletler bitmiyor! Korona ilacı bulundu! CNN Türk kanalın ‘da rezaletler bitmiyor!
Uğur Dündar Açıkladı Çin aşısı için henüz Çin onay vermedi ama Türkiye Onay verdi! Uğur Dündar Açıkladı Çin aşısı için henüz Çin onay vermedi ama Türkiye Onay verdi!
Aydın’da devlet hastanesinin gasilhanesine imamı koronadan ölenleri yıkamak için rüşvet istedi ödül aldı! Aydın’da devlet hastanesinin gasilhanesine imamı koronadan ölenleri yıkamak için rüşvet istedi ödül aldı!
Rusya’da 800 binden fazla kişiye korona virüs aşısı yapıldı! Putin’in başarısı göz dolduruyor! Rusya’da 800 binden fazla kişiye korona virüs aşısı yapıldı! Putin’in başarısı göz dolduruyor!
Türkiye’ye gelen korona aşısı için büyük iddia Dr. Serdar Savaş ortaya çıkarttı Korona aşısın ‘da rüşvet! Türkiye’ye gelen korona aşısı için büyük iddia Dr. Serdar Savaş ortaya çıkarttı Korona aşısın ‘da rüşvet!
Esra Erol’a serbest,Korona buraya giremiyor mu! İzleyenler dondu kaldı! Esra Erol’a serbest,Korona buraya giremiyor mu! İzleyenler dondu kaldı!
Korona virüs aşısı olan Çağla Şıkel’den açıklama Çin aşısı gönüllüsü olmuş! Korona virüs aşısı olan Çağla Şıkel’den açıklama Çin aşısı gönüllüsü olmuş!
Santim santim planlandı! Aşı’da yol haritası hazır… Santim santim planlandı! Aşı’da yol haritası hazır…
CHP uyardı aşıdan önce KDV geldi! Aşıda üçüncü faz incelemesi yok! CHP uyardı aşıdan önce KDV geldi! Aşıda üçüncü faz incelemesi yok!
Dr Bingür Sönmez Çin aşısı olmayan vatan hainidir, toplu taşıma araçlarına giremeyecekler! Dr Bingür Sönmez Çin aşısı olmayan vatan hainidir, toplu taşıma araçlarına giremeyecekler!
Çin’den gelecek aşılarla ilgili CHP’li vekilden kafaları karıştıran iddia Çin’den gelecek aşılarla ilgili CHP’li vekilden kafaları karıştıran iddia
İlk corona davası: Yakınlarını kaybedenler başbakan ve sağlık bakanına dava açıyor! Türkiye’de dava açılır mı? İlk corona davası: Yakınlarını kaybedenler başbakan ve sağlık bakanına dava açıyor! Türkiye’de dava açılır mı?
Bill Gates’ten Kovid-19 aşısı ile ilgili yeni bir açıklama daha yaptı ! Bill Gates’ten Kovid-19 aşısı ile ilgili yeni bir açıklama daha yaptı !
Fatih Altaylı virüs kaynaklı ölümlerin gizlendiğini açıkladı kaynak Prof. Dr. Bingür Sönmez! Fatih Altaylı virüs kaynaklı ölümlerin gizlendiğini açıkladı kaynak Prof. Dr. Bingür Sönmez!
Aile Hekimleri bu karara isyan etti, Sağlık Bakanlığı’ndan aşılarla ilgili yeni karar ! Aşılar bozulacak Aile Hekimleri bu karara isyan etti, Sağlık Bakanlığı’ndan aşılarla ilgili yeni karar ! Aşılar bozulacak
Türk Tabipleri Birliği: Dr. İbrahim Akkurt, yasaklara rağmen vaka sayılarının arttığını belirtti Türk Tabipleri Birliği: Dr. İbrahim Akkurt, yasaklara rağmen vaka sayılarının arttığını belirtti
Türk Bilim insanları reaktif oksijen türlerini üretmeyi başardı Türk Bilim insanları reaktif oksijen türlerini üretmeyi başardı
Günlük korona virüs tablosunda dikkat çeken detay! Bir günde kaç kişi iyileşti? 1.5 milyon mu? Günlük korona virüs tablosunda dikkat çeken detay! Bir günde kaç kişi iyileşti? 1.5 milyon mu?
Çin aşısı için birbirleriyle gizli gizli görüştükleri ortaya çıktı! Kayıtlar yayınlandı! Çin aşısı için birbirleriyle gizli gizli görüştükleri ortaya çıktı! Kayıtlar yayınlandı!
Süleyman Soylu İçki sosyal mesafeyi azaltıyor, dünyadan haberleri yok Süleyman Soylu İçki sosyal mesafeyi azaltıyor, dünyadan haberleri yok
CHP’li Sera Kadıgil Meclis kürsüsünden gözyaşlarıyla anlattı! Devlet tiyatrosun ‘da yaşanan cinayet! CHP’li Sera Kadıgil Meclis kürsüsünden gözyaşlarıyla anlattı! Devlet tiyatrosun ‘da yaşanan cinayet!
Koronavirüs aşısında % 94 başarı sağlayan BioNTech bir yılda 4 kat değer kazandı Koronavirüs aşısında % 94 başarı sağlayan BioNTech bir yılda 4 kat değer kazandı
Genel Direktörü Dr. Tedros : 1 milyar doz aşıyı güvenceye aldık Genel Direktörü Dr. Tedros : 1 milyar doz aşıyı güvenceye aldık
AK partili Zehra Zümrüt Selçuk Covid 19 meslek hastalığı değildir dedi! İstifası isteniyor! AK partili Zehra Zümrüt Selçuk Covid 19 meslek hastalığı değildir dedi! İstifası isteniyor!
Dünya genelinde COVID-19’dan iyileşenlerin sayısı açıklandı Dünya genelinde COVID-19’dan iyileşenlerin sayısı açıklandı
Ülkelerden ülkeye değişiklik gösterecek ! Pfizer’dan aşı fiyatı açıklaması… Ülkelerden ülkeye değişiklik gösterecek ! Pfizer’dan aşı fiyatı açıklaması…
CHP’li Selin Sayek Böke: Ak parti ve MHP Esnafa “tek kuruş karşılıksız yardım” yapmadı CHP’li Selin Sayek Böke: Ak parti ve MHP Esnafa “tek kuruş karşılıksız yardım” yapmadı
Fahrettin Koca, pozitif vaka sayısının 1,5 milyonu aştı dedi ortalık karıştı Fahrettin Koca, pozitif vaka sayısının 1,5 milyonu aştı dedi ortalık karıştı
10 gündür el altından Ak partili siyasilerle yakınlarına aşı yapılmaya başlandığını iddia edildi! 10 gündür el altından Ak partili siyasilerle yakınlarına aşı yapılmaya başlandığını iddia edildi!
Gaziantep’te korona şoku Ak partili belediye karıştı! Gaziantep’te korona şoku Ak partili belediye karıştı!
Brezilya, Türkiye’nin de sipariş ettiği Çin’in korona virüs aşısı Sinovac’tan vazgeçti! Ak partiye aşı şoku! Brezilya, Türkiye’nin de sipariş ettiği Çin’in korona virüs aşısı Sinovac’tan vazgeçti! Ak partiye aşı şoku!
Adana Belediyesi’nin yaptığı Sahra Hastanesi basit bulunarak mühürlenmişti Ak parti ve küçük ortağı Adana’da ne yapacak Adana Belediyesi’nin yaptığı Sahra Hastanesi basit bulunarak mühürlenmişti Ak parti ve küçük ortağı Adana’da ne yapacak
COVID-19 aşı uygulaması konusunda tanımadığınız numaralardan çağrı ve mesajlara itibar etmeyin COVID-19 aşı uygulaması konusunda tanımadığınız numaralardan çağrı ve mesajlara itibar etmeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan çok önemli açıklamalar ! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan çok önemli açıklamalar !
Türkiye’de aşı tartışması! Dünya aşı olmaya başladı Türkiye sınıfta kaldı! Türkiye’de aşı tartışması! Dünya aşı olmaya başladı Türkiye sınıfta kaldı!
Türk Milleti Çin aşısı olacak mı? Ne düşünüyor! Türk Milleti Çin aşısı olacak mı? Ne düşünüyor!
Trabzon’da korkutan görüntü korona hastaları bir bir taşındı! Trabzon’da korkutan görüntü korona hastaları bir bir taşındı!
Dünya sağlık örgütü Türkiye’yi uyardı! Sağlık sistemi Türkiye’de çökebilir Dünya sağlık örgütü Türkiye’yi uyardı! Sağlık sistemi Türkiye’de çökebilir
Türkiye’ye gelecek Çin aşısın ‘da rüşvet ortaya çıktı! Türkiye’ye gelecek Çin aşısın ‘da rüşvet ortaya çıktı!
Korona Çin aşısını ilk kimler olacak belli oldu! Korona Çin aşısını ilk kimler olacak belli oldu!
Şanlıurfa belediyesi yasak olmasına rağmen Demet Akalın ve Alişan için sosyal tesis açılışı yaptı! Şanlıurfa belediyesi yasak olmasına rağmen Demet Akalın ve Alişan için sosyal tesis açılışı yaptı!
Herkes aklanacak ama suçlanacak olan Bilim Kurulu olacaktır! Herkes aklanacak ama suçlanacak olan Bilim Kurulu olacaktır!
İstanbul’da koronavirüs definleri görüntülendi! Büyük çoğunluğu Kilyos Mezarlığında İstanbul’da koronavirüs definleri görüntülendi! Büyük çoğunluğu Kilyos Mezarlığında
İstanbul’daki vefat sayılarında korkutan tablo Ak Parti ve MHP önlem alamıyor! İstanbul’daki vefat sayılarında korkutan tablo Ak Parti ve MHP önlem alamıyor!
AK parti ve MHP’nin sakladığı Bursa’da koronavirüs kaynaklı ölümler artınca yüzlerce yeni mezar yeri açıldı AK parti ve MHP’nin sakladığı Bursa’da koronavirüs kaynaklı ölümler artınca yüzlerce yeni mezar yeri açıldı
Ordu Devlet Hastanesi’nde Hastanelerin boş alanları yoğun bakıma dönüştürülüyor Ordu Devlet Hastanesi’nde Hastanelerin boş alanları yoğun bakıma dönüştürülüyor
Bahar Şahin diziden ayrıldı Koronavirüse yakalandı! Bahar Şahin diziden ayrıldı Koronavirüse yakalandı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan koronavirüs tedbiri açıklaması yaptı Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan koronavirüs tedbiri açıklaması yaptı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İstifa Edecek mi? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İstifa Edecek mi?
Sağlık bakanı Koca Türk Tabipler Birliğini dinledi gerçek rakamı dile getirdi  28 bin 351 hasta! Sağlık bakanı Koca Türk Tabipler Birliğini dinledi gerçek rakamı dile getirdi 28 bin 351 hasta!
Başkan Erdoğan’dan Korona aşısı hakkında açıklamada bulundu Başkan Erdoğan’dan Korona aşısı hakkında açıklamada bulundu
Canan Kaftancıoğlu İstanbul’daki korona kaynaklı ölüm sayısını açıkladı Ak Parti karıştı Canan Kaftancıoğlu İstanbul’daki korona kaynaklı ölüm sayısını açıkladı Ak Parti karıştı
DSÖ kan donduran gerçeği açıkladı DSÖ kan donduran gerçeği açıkladı
Koronavirüs yenenlere iyi haber ! Koronavirüs yenenlere iyi haber !
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan flaş aşı açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan flaş aşı açıklaması
Cüneyt Özdemir Korona sayılarını nasıl hesaplanacağını açıkladı Cüneyt Özdemir Korona sayılarını nasıl hesaplanacağını açıkladı
Fatih Altaylı: Devletimiz kimi kandırmak istiyor ve ne yapmak istiyor? Fatih Altaylı: Devletimiz kimi kandırmak istiyor ve ne yapmak istiyor?
Moderna duyurdu Koronavirüse karşı %94 etkili Moderna duyurdu Koronavirüse karşı %94 etkili
TTB başkanından korkutan açıklama yoğun bakım üniteleri doldu! TTB başkanından korkutan açıklama yoğun bakım üniteleri doldu!
İstanbul’da 15.11.2020 tarihin ‘de Coronadan kaç kişi öldü? İstanbul’da 15.11.2020 tarihin ‘de Coronadan kaç kişi öldü?
Türkiye’de günlük 30 bin ila 40 bin kişinin koronaya yakalandı! Fatih Portal Ortaya Çıkardı! Türkiye’de günlük 30 bin ila 40 bin kişinin koronaya yakalandı! Fatih Portal Ortaya Çıkardı!
İstanbul’da 164 vatandaşın virüs nedeniyle yaşamını yitirdi Sayılar halktan gizleniyor mu? İstanbul’da 164 vatandaşın virüs nedeniyle yaşamını yitirdi Sayılar halktan gizleniyor mu?
AK parti ve Ortağı MHP Karıştı Bu Sıra Ne Sırası! Aman Korona! AK parti ve Ortağı MHP Karıştı Bu Sıra Ne Sırası! Aman Korona!
İçişleri Bakanlığı valiliklere yeni koronavirüs genelgesi İçişleri Bakanlığı valiliklere yeni koronavirüs genelgesi
Almanya’da akıl almaz koronavirüs artışı : Böyle yükseliş görülmedi ! Almanya da korona virüs günlük vaka sayısı ?  Almanya’da akıl almaz koronavirüs artışı : Böyle yükseliş görülmedi ! Almanya da korona virüs günlük vaka sayısı ? 
Almanya Türkiye korona virüs konusunda riskli bölge ilan etti Almanya Türkiye korona virüs konusunda riskli bölge ilan etti
Burhan Kuzu son yolculuğuna uğurlandı! Başkan Erdoğan açıklamada bulundu Burhan Kuzu son yolculuğuna uğurlandı! Başkan Erdoğan açıklamada bulundu
Sağlık Bakanı Koca, Süleyman Soylu ile ilgili açıklamada bulundu ! Sağlık Bakanı Koca, Süleyman Soylu ile ilgili açıklamada bulundu !
İsmail Küçükkaya coronaya yakalandı durumu iyi olduğu belirtildi İsmail Küçükkaya coronaya yakalandı durumu iyi olduğu belirtildi
AK partinin beyni Burhan Kuzu Vefat Etti Yerine Fatih Tezcan Geliyor AK partinin beyni Burhan Kuzu Vefat Etti Yerine Fatih Tezcan Geliyor
Göztepe’de korona 3 pozitif vaka ! Göztepe’de korona 3 pozitif vaka !
Kaç kişi evde korona tedavisi görüyor TTB açıkladı! Kaç kişi evde korona tedavisi görüyor TTB açıkladı!
21 Ekim korona virüs tablosunu açıkladı 2013 yeni hasta! 21 Ekim korona virüs tablosunu açıkladı 2013 yeni hasta!
İçişleri Bakanlığı : Ülke genelinde 7 gün boyunca ‘koronavirüs’ denetimi uygulanacak İçişleri Bakanlığı : Ülke genelinde 7 gün boyunca ‘koronavirüs’ denetimi uygulanacak
Cristiano Ronaldo korona virüse yakalandı Cristiano Ronaldo korona virüse yakalandı
ABD’de Kovid-19’dan ölenlerin sayısı tedirgin edici seviye’ye yükseldi ABD’de Kovid-19’dan ölenlerin sayısı tedirgin edici seviye’ye yükseldi
Dünyanın bu açıklamayı bekliyordu: DSÖ aşı için tarih açıkladı Dünyanın bu açıklamayı bekliyordu: DSÖ aşı için tarih açıkladı
Korona virüsle mücadele kapsamında toplantı, gösteri ve yürüyüşlerin 15 gün süreyle yasak Korona virüsle mücadele kapsamında toplantı, gösteri ve yürüyüşlerin 15 gün süreyle yasak
Sağlık Bakanlığı bu verileri apar topar sitesinden kaldırdı! İstanbul’da 1 kişi öldü! Sağlık Bakanlığı bu verileri apar topar sitesinden kaldırdı! İstanbul’da 1 kişi öldü!
ABD Başkanı Trump: Bu hastalığın bana tanrının bir lütfu ! ABD Başkanı Trump: Bu hastalığın bana tanrının bir lütfu !
7 Ekim koronavirüs tablosu açıklandı! Sayılar tutarsız mı? 7 Ekim koronavirüs tablosu açıklandı! Sayılar tutarsız mı?
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, kışın koronanın yayılacağı yerleri tek tek açıkladı duyunca inanamayacaksınız! Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, kışın koronanın yayılacağı yerleri tek tek açıkladı duyunca inanamayacaksınız!
CHP’li Murat Emir’den ortalığı karıştıracak korona iddiası zatürremi, COVID-19 mu? CHP’li Murat Emir’den ortalığı karıştıracak korona iddiası zatürremi, COVID-19 mu?
Covit-19 Hastalığın 3. günü başlıyor. Herkes bilmeli Covit-19 Hastalığın 3. günü başlıyor. Herkes bilmeli
Nisan ayında binlerce vaka bildirilmedi, Profesör Pala’nın gözünden kaçmadı Nisan ayında binlerce vaka bildirilmedi, Profesör Pala’nın gözünden kaçmadı
Bakan Selçuk, yüz yüze eğitim tarihini verdi ! Bakan Selçuk, yüz yüze eğitim tarihini verdi !