Korona geçiren genç adamın cinsel organı 2.54 cm küçüldü! Aşı karşıtlarına şok! | Sağlık
DOLAR

32,5653$% 0.23

EURO

34,9965% 0.05

STERLİN

40,7777£% -0.06

GRAM ALTIN

2.450,68%0,61

ÇEYREK ALTIN

4.070,00%0,27

a
  • Baykuş Haber
  • Sağlık
  • Korona geçiren genç adamın cinsel organı 2.54 cm küçüldü! Aşı karşıtlarına şok!

Korona geçiren genç adamın cinsel organı 2.54 cm küçüldü! Aşı karşıtlarına şok!

Korona geçiren genç adamın cinsel organı 2.54 cm küçüldü! Aşı karşıtlarına şok! Dünya genelinde geniş yankı bulan haber bir çok aşı karşıtını sıraya dizgi. Koronavirüs geçiren hastanın organı küçüldü! Bir çok kişinin ise aşı olmayan kişinin cinsel organı küçülür mü sorusu akıllara geldi!

Korona virüs geçiren kişinin cinsel organı küçüldü!

Dünya genelinde haber olan konuyla alakalı haber olduktan sonra bir çok aşı karşıtı ve radikal silamcı grupların aşı yaptırmak için sıraya girdiği iddia ediliyor! Korona geçiren Cinsel organı küçülen kişinin ismi ise sır gibi saklanıyor!

Doktorlar artık yapacak bir şey yok!

Cinsel organının küçülmesi sorması hastanın psikolojik olarak etkilendiği belirtilirken, uzman doktorlar ise artık yapacak bir şey yok dedi bir çok kişiyi etkiledi.

Ürologlar ise iddiayı doğruladı!

Binlerce insan üzerinde yapılana araştırmalarda ise koronavirüs’ün cinsel organı küçülttüğü belirtildi. Bir çok kişinin etkilendiği konuyla ilgili ise yapılacak bir durum olmadığı belirtiliyor.

YATAKTA PERFORMANSI ETKİLEYEBİLİR!

korona geçiren adamın cinsel organı küçüldü

Uzmanlara konuşan cinsel organları küçülen hastaların psikolojik olarak öz güvenleri kaybettikleri, eskisi gibi performans sergileyemedikleri belirtiliyor, uzmanlar uyardı geç olmadan aşı olun!

Doktorlar daha önce durumu fark ettiğini belirtirken, aşı karşıtlarının ev radikal islamcı aşı karşıtlarının ise durum karşısında aşı olmak için sıraya girdiği belirtiliyor!

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kenevir bileşikleri COVID-19 enfeksiyonunu önleyebilir!

HIZLI YORUM YAP