İzmir'de CHP seçmeni İyi partiye oy vereceği düşünülüyor | İzmir Haber, Giresun Haberleri, SİYASET
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

İzmir’de CHP seçmeni İyi partiye oy vereceği düşünülüyor

İzmir’de CHP seçmeninin İyi Parti’ye yönelmeye başladığı gözlemleniyor. CHP içindeki seçmen, partinin içindeki durumdan rahatsız ve daha milliyetçi bir çizgi istiyor. Aynı zamanda, seçmen partinin vekillerinin gerekli çalışmalarını yeterince yapmadığına inanıyor.

CHP’den ayrılan seçmenin ilk tercihinin İyi Parti olduğu belirtiliyor. İyi Parti’nin İzmir’de daha fazla oy alması beklenirken, diğer muhalefet partilerinin de benzer şekilde oy alabileceği düşünülüyor.

Aynı zamanda, CHP’nin kazanması beklenen diğer bölgeler arasında Giresun gibi iller bulunuyor. Giresun Belediyesi’nin AKP’ye geçmesinin ardından başarısız olması ve sahilleri olumsuz etkilemesi tartışma konusu olmuştur.

İzmir, Giresun gibi iller dışında, Sinop ve Ordu’da benzer durumlar konuşulurken, İyi Parti’nin bu bölgelerdeki vekillerinin dolandırıcılık ve yolsuzlukla ilgili daha fazla çalışma yapması gerektiği vurgulanıyor.

Meral Akşener’in liderliğindeki İyi Parti’nin başarısı, parti içindeki projelerin ve görüşmelerin medyada, sosyal medyada, dijital medyada ve televizyon ekranlarında daha fazla yer almasıyla bağlantılıdır. Akşener’in partisi için yapılan görüşmelerde, medya platformlarındaki varlığını artırmak adına daha fazla proje ve görüşme yapılması istenmiştir. Bu çerçevede, sosyal medya dışında gazete gibi geleneksel medya araçlarıyla da daha fazla etkileşimde bulunulması planladığı iddia ediliyor

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AKP milletvekili Abdurrahim Fırat Vatan Haini Şeyh Sait’i eleştirenlere tehditler savurdu

HIZLI YORUM YAP