Uzay | Baykuş Haber
DOLAR

32,4628$% -0.1

EURO

34,7852% -0.6

STERLİN

40,6228£% -0.49

GRAM ALTIN

2.440,53%0,19

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,02

a

Uzay Haberleri

Rus Uzay Ajansı, depremin etkisini uydudan görüntüledi Rus Uzay Ajansı, depremin etkisini uydudan görüntüledi
Hangi gezegende hayat olabilir? NASA, yaşanabilir yeni gezegen buldu! Hangi gezegende hayat olabilir? NASA, yaşanabilir yeni gezegen buldu!
Spaceship Neptune, stratosferde dünyayı izletecek uzay yolculuğu başlıyor Spaceship Neptune, stratosferde dünyayı izletecek uzay yolculuğu başlıyor
Ay tutulması ne zaman 2022 saati ve tarihi Ay tutulması ne zaman 2022 saati ve tarihi
NASA insanları uzaya ışınladı! NASA insanları uzaya ışınladı!
Güneş’teki patlamaların yayılma anı NASA tarafından görüntülendi! Güneş’teki patlamaların yayılma anı NASA tarafından görüntülendi!
NASA Başkanı Nelson’dan yeni bir uzaylı ve UFO açıklaması geldi NASA Başkanı Nelson’dan yeni bir uzaylı ve UFO açıklaması geldi
Jeff Bezos uzaya yolculuk yaptı, Tarihe geçti! Jeff Bezos uzaya yolculuk yaptı, Tarihe geçti!
Amazon kurucusu Jeff Bezos, Mark Bezos, 82 yaşındaki Wally Funk ve 18 yaşındaki Oliver Daemen uzaya gidiyor! Amazon kurucusu Jeff Bezos, Mark Bezos, 82 yaşındaki Wally Funk ve 18 yaşındaki Oliver Daemen uzaya gidiyor!
Ak Parti Uzay merkezinin kapısına kilit vurdu! Ak Parti Uzay merkezinin kapısına kilit vurdu!
5 bilim insanı yanıtladı: Uzaylılar var mı? yok mu açıklaması! 5 bilim insanı yanıtladı: Uzaylılar var mı? yok mu açıklaması!
Süper Çiçek Kanlı Ay ne zaman hangi tarihte nasıl izlenecek? Süper Çiçek Kanlı Ay ne zaman hangi tarihte nasıl izlenecek?
James Webb Uzay Teleskobu (JWST) uzaya gönderilerek evrendeki ilk yıldızları inceleyecek James Webb Uzay Teleskobu (JWST) uzaya gönderilerek evrendeki ilk yıldızları inceleyecek
NASA ilk uzay turistlerini ağırlayacak eğitimler başlıyor! NASA ilk uzay turistlerini ağırlayacak eğitimler başlıyor!
Çin’in kontrolden çıkan roketi ilk kez görüntülendi bir kaç gün içinde dünyaya düşecek! Çin’in kontrolden çıkan roketi ilk kez görüntülendi bir kaç gün içinde dünyaya düşecek!
Yüzlerce sıralı ışığın peşpeşe gökyüzünde sıralandığını görüldü, UFO paniği yaşandı Yüzlerce sıralı ışığın peşpeşe gökyüzünde sıralandığını görüldü, UFO paniği yaşandı
14 ay uzayda bekletilen şarap açık artırmaya çıkıyor, milyon dolara satılacak! 14 ay uzayda bekletilen şarap açık artırmaya çıkıyor, milyon dolara satılacak!
Uzay’da yaralar daha çabuk iyileşiyor Rus kozmonot Sergey Kud-Sverçkov açıkladı! Uzay’da yaralar daha çabuk iyileşiyor Rus kozmonot Sergey Kud-Sverçkov açıkladı!
Dinozorlar Ay’a NASA’dan önce ulaşmış olabilir mi? Dinozorlar Ay’a NASA’dan önce ulaşmış olabilir mi?
Güneş Sistemi’nde ‘çekimsel otoban’ ağı bulundu Güneş Sistemi’nde ‘çekimsel otoban’ ağı bulundu
Bakan Karaismailoğlu; Türksat 5A’yı bu ayın sonlarına doğru uzaya göndereceğiz Bakan Karaismailoğlu; Türksat 5A’yı bu ayın sonlarına doğru uzaya göndereceğiz
ABD casus uyduyu uzaya fırlattı ABD casus uyduyu uzaya fırlattı
SpaceX’in test ettiği uzay mekiği iniş esnasında infilak etti ! SpaceX’in test ettiği uzay mekiği iniş esnasında infilak etti !