Tarım ve Orman Bakanlığı | Baykuş Haber
DOLAR

32,4481$% -0.13

EURO

34,7983% -0.53

STERLİN

40,6112£% -0.48

GRAM ALTIN

2.441,26%0,22

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,39

a

Tarım ve Orman Bakanlığı Haberleri

Ak Partili Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi Sen daha adını bile söyleyemiyorsun! Ak Partili Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi Sen daha adını bile söyleyemiyorsun!
Marmaris Orman yangının ‘da Hava trafik görüntülerinde 1 helikopter, 1 uçak,1 İHA var Marmaris Orman yangının ‘da Hava trafik görüntülerinde 1 helikopter, 1 uçak,1 İHA var
Marmaris’te orman yangını, Trol hesaplar ise gündemi değiştirme peşinde! Marmaris’te orman yangını, Trol hesaplar ise gündemi değiştirme peşinde!
Kemal Kılıçdaroğlu Tarım ve Orman Bakanlığı’na Gidiyor! Kemal Kılıçdaroğlu Tarım ve Orman Bakanlığı’na Gidiyor!
Kinder sürpriz almayın! Bakanlık toplama kararı aldı! Kinder sürpriz almayın! Bakanlık toplama kararı aldı!
Cumhur İttifakı’nın seçiminden önce tüm kadrosunu değiştirmesi şart! Cumhur İttifakı’nın seçiminden önce tüm kadrosunu değiştirmesi şart!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni atama Bekir Pakdemirli görevden affını istedi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni atama Bekir Pakdemirli görevden affını istedi!
Kanal İstanbul tarım alanları imara açıldı! Tarım ve iklim bakanı yok demişti! Kanal İstanbul tarım alanları imara açıldı! Tarım ve iklim bakanı yok demişti!
Heybeliada’da bakanlık eliyle ağaç kıyımı! Tarım ve Orman bakanı istifaya davet ediliyor! Heybeliada’da bakanlık eliyle ağaç kıyımı! Tarım ve Orman bakanı istifaya davet ediliyor!
Devlet Denetleme Kurulu, Tarım ve Orman Bakanlığı hakkında ‘rüşvet’ iddiasıyla soruşturma başlattı Devlet Denetleme Kurulu, Tarım ve Orman Bakanlığı hakkında ‘rüşvet’ iddiasıyla soruşturma başlattı
MHP’li Karaman Belediye Başkanı, Bekir Pakdemirli’nin konuştuğu salona alınmadı MHP’li Karaman Belediye Başkanı, Bekir Pakdemirli’nin konuştuğu salona alınmadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yerleşim bölgelerindeki yangın, büyükşehir belediyelerinin sorumluluğundadır dedi Soyluyu yalanladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yerleşim bölgelerindeki yangın, büyükşehir belediyelerinin sorumluluğundadır dedi Soyluyu yalanladı!
Yusuf güney çılgına döndü! Yanan yeri gözden çıkardık dediler! Yusuf güney çılgına döndü! Yanan yeri gözden çıkardık dediler!
Süleyman Soyluyu Bekir Pakdemirli, Yalanladı! Bekir Pakdemirli: orman yerlerindeki sorumluluk belediyelerdedir Süleyman Soyluyu Bekir Pakdemirli, Yalanladı! Bekir Pakdemirli: orman yerlerindeki sorumluluk belediyelerdedir
Süleyman Soylu’nun Hedefinde Kemal Kılıçdaroğlu var! Yangını elimle söndürecek halim yok Süleyman Soylu’nun Hedefinde Kemal Kılıçdaroğlu var! Yangını elimle söndürecek halim yok
Bekir Pakdemirli: 5 tonun altında su atan uçaklar bizim uçuş patentinde de kalabalık meydana getirebiliyor Bekir Pakdemirli: 5 tonun altında su atan uçaklar bizim uçuş patentinde de kalabalık meydana getirebiliyor
Yangın söndürme uçağı ihalesi mi olur demeyin burası Türkiye olur! Yangın söndürme uçağı ihalesi mi olur demeyin burası Türkiye olur!
Yangın Söndürme Uçakları nerede? Neden Devletin Uçakları yok! Yangın Söndürme Uçakları nerede? Neden Devletin Uçakları yok!
Manavgat’ta yangın bölgesinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na Antalya’da halk tepki gösterdi! Manavgat’ta yangın bölgesinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na Antalya’da halk tepki gösterdi!
17 ilde 20 yangın hala sürüyor, Yangın söndürme uçakları nerede? 17 ilde 20 yangın hala sürüyor, Yangın söndürme uçakları nerede?
Üreticiler Sebzelerini Çöpe Dökerek İsyan Ediyor Üreticiler Sebzelerini Çöpe Dökerek İsyan Ediyor
Tarım ve Orman Bakanlığı, laktoz ve glüten içeren ürünler için harekete geçti artık uyarı yazılacak! Tarım ve Orman Bakanlığı, laktoz ve glüten içeren ürünler için harekete geçti artık uyarı yazılacak!