MHP’li Karaman Belediye Başkanı, Bekir Pakdemirli’nin konuştuğu salona alınmadı | SİYASET
DOLAR

32,3690$% 0.15

EURO

34,9789% -0.3

STERLİN

40,9661£% 0.18

GRAM ALTIN

2.324,13%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.996,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • MHP’li Karaman Belediye Başkanı, Bekir Pakdemirli’nin konuştuğu salona alınmadı

MHP’li Karaman Belediye Başkanı, Bekir Pakdemirli’nin konuştuğu salona alınmadı

MHP’li Karaman Belediye Başkanı, Bekir Pakdemirli’nin konuştuğu salona alınmadı, MHP ve Ak parti arasında zaman, zaman yükselen gerilimin sonu ise bakanın konuşma yaptığı salona alınmayan Savaş Kalaycı ile Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, Pakdemirli’nin korumaları tarafından etkinlik salonuna alınmadı.

Konunun haberleri ise ajanslara düştü, bir çok MHP isim geçtiğimiz haftalarda Ak partide bazı kişilerin MHP2li kişilere davranışından dolayı uyarıda bulunmuştu!

Tarım ve Orman Bakanı Ak partili Bekir Pakdemirli, CHS Tarım ve Hayvancılık A.Ş’nin “Hayvan Takip Sistemi” açılışına katılmak üzere Karaman’a helikopterle gitti. MHP’li Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ile Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, Pakdemirli’nin korumaları tarafından etkinlik salonuna alınmadı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, büyükbaş hayvanlarda ilk kez uygulamaya başlanacak “Elektronik Hayvan Takip Sistemi’nin” tanıtım programına katılmak üzere, Orman Genel Müdürlüğü’ne ait bir helikopterle Karaman’a geldi.

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan TÜGVA açıklaması

HIZLI YORUM YAP