Suriye El-Bab'ta Türk askerine saldırı! 2 şehit 2 yaralı | GÜNDEM
DOLAR

32,4985$% -0.05

EURO

34,9354% 0.1

STERLİN

40,7256£% -0.1

GRAM ALTIN

2.420,73%-0,04

ÇEYREK ALTIN

3.959,00%0,02

a

Suriye El-Bab’ta Türk askerine saldırı! 2 şehit 2 yaralı

Suriye El-Bab’ta Türk askerine saldırı! 2 şehit 2 yaralı, şehitlerimize Allah’tan rahmet sevenlerine sabır diliyoruz, Yıllardır Suriye topraklarının belli bir kısmında Terör örgütü mensupları, Rusya ile birlikte hareket eden militanların kahraman askerimize saldırı düzenlendi.

2 askerimizin şehit olduğu saldırı ‘da 2 kahraman askerimiz ‘de yararlandı.

Suriyelilerin bayram için tatil için gittiği Suriye’de Askerimize yapılan saldırı sonrası binlerce kişi, sığınmacılara tepki göstererek Türkiye’ye gelmelerini istemedikleri belirtti.

Sosyal medyada gündem olan tepkiler sonrası Ak parti ve MHP açıklama yapmazken, geçtiğimiz günlerde Ak partiye yakın bir gazetecinin artık onlar bu ülkenin bir parçası demiş ve tepki toplamıştı.

Suriye’de Fırat Kalkanı bölgesinde teröristler tarafından düzenlenen saldırıda 2 asker şehit olurken 2 asker de yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı’ndan (MSB) saldırıyla ilgili yapılan açıklamada “Fırat Kalkanı bölgesindeki bir kirpi aracımıza teröristler tarafından yapılan saldırıda 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 2 arkadaşımız da yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” denildi.

“CEZALANDIRMA ATIŞLARI SÜRMEKTEDİR”

Kirpi aracımıza yönelik gerçekleşen saldırı sonrası bölgedeki terör hedefleri belirlenerek derhal ateş altına alınmış ve etkili şekilde vurulmuştur. Terör mevzilerine yönelik cezalandırma atışlarımız sürmektedir. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız!

AKAR’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde kirpi aracına teröristlerce yapılan saldırıda şehit olan İstihkam Astsubay Çavuş Fatih Güney ve İstihkam Sözleşmeli Er Emrah Arslan için başsağlığı mesajı yayımladı. Bakan Akar, şehitlere Allah’tan rahmet, ailesi, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk milletine başsağlığı dileğinde bulundu.

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Rüyada inek görmek nedir? Ne anlama gelir?

HIZLI YORUM YAP