Rüyada inek görmek nedir? Ne anlama gelir? | GÜNDEM
DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

a

Rüyada inek görmek nedir? Ne anlama gelir?

rüyada inek görmek nedir? Ne anlama gelir? Rüyada inek görmenin anlamı, rüyada farklı renkte inekler görmek ve inek sürüsü görmek rüyalarının tabirleri. burada.

Rüya’da kadın ve erkeğin inek görmesi veya farklı renkler ‘de inekler görmesi farklı yorumlanmıştır.

Rüyada Zayıf İnek Görmek

Zayıf inek görmek kıtlık yani fakirliğin ve zor bir sürecin olacağını yorumlarda belirtiliyor, zayıf inek sürüsü görmek ise ineklerin sayısının olduğu kadar fakirlik ve sorunlar yaşanmasına sebep olacaktır.

Zayıf ineklerin çamurdan çıkması ve toprak ile uğraşması ise tarımla uğraşıyorsanız veya toprak inşaat işi ile işinizin alt üst olacağını belirtir.

Rüyada Şişman İnek Görmek

Rüyada şişman inek görmek bolluk ve zenginliğin işaretidir. Tombul inek sürüsü görmek ise sayı adeti kadar yol belirtir ve sayısı kadar yıl içinde durumunuzun çok iyi olacağına yorumlanır.

  • Sarı ve kahverengi inek görmek: Rüyada sarı renk şans getirir. ineğin zayıf ve şişman olması ise yukarıda belirtiği gibidir. Şansınızın yaver gideceği anlamı taşır
  • Siyah İnek görmek rüyada: Siyah inek asilliktir ve mevkiinizde yükseleceğiniz anlamı taşır aynı şekilde zayıf ve şişman olması ‘da mevkiinizden ya olacağınıza yada yükseleceğinize işaret eder.
  • Ala inek görmek rüyada: karmaşık farklı fikirler ile birlikte bir hayatınız olacağınıza  ve bu durumun kararının sizler tarafından belirleneceğine işarettir. Aynı şekilde zayıf veya şişman olması ineklerin yukarıda olduğu gibidir.
  • Rüyada inek tarafından kovalanmak ne anlama gelir? : Rüyada şişman ineklerin kovalaması elinizde olan fırsatsın kaçması ve güçlü olan kişilerin sizi hedef almasıdır, Aynı şekilde ineğin sizi sevecen şekilde kovalaması nasiplerinizden kaçmak anlamına gelir.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Habertürk’ten Fahrettin Altun’a sert yanıt! Özür dilenecek bir durum yok!

HIZLI YORUM YAP