Asker | Baykuş Haber
DOLAR

32,5180$% -0.08

EURO

34,9722% 0.38

STERLİN

40,8115£% 0.55

GRAM ALTIN

2.435,71%0,53

ÇEYREK ALTIN

4.057,00%-0,44

a

Asker Haberleri

Danimarka asker konusunda büyük sıkıntıda Danimarka asker konusunda büyük sıkıntıda
İsrail’de aşırı sağcı hükümete ‘muhalif asker’ şoku İsrail’de aşırı sağcı hükümete ‘muhalif asker’ şoku
ABD Kongresi’nde Suriye’den asker çekme tartışması ABD Kongresi’nde Suriye’den asker çekme tartışması
Askeri araç kazasında yaralanan asker şehit oldu Askeri araç kazasında yaralanan asker şehit oldu
Rusya’da çıkan yangında 6 asker öldü Rusya’da çıkan yangında 6 asker öldü
Bakan Akar’dan ‘asker kışladan geç çıkarıldı’ iddialarına cevap Bakan Akar’dan ‘asker kışladan geç çıkarıldı’ iddialarına cevap
2023 Bedelli askerlik yerleri açıklandı mı? 2023 Bedelli askerlik yerleri açıklandı mı?
Hulusi Akar Nah Alırsın Böyle Oy! Hulusi Akar Nah Alırsın Böyle Oy!
PKK’lı teröristlerin teslim olma anı! Türk askeri aman dileyene zarar vermez PKK’lı teröristlerin teslim olma anı! Türk askeri aman dileyene zarar vermez
Milyonlarca kez izlenen askerlerin oynadığı video Milyonlarca kez izlenen askerlerin oynadığı video
Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, Baykushaber şehitleri asla unutmayacak Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, Baykushaber şehitleri asla unutmayacak
2022 Bedelli askerlik şartları 2022 Bedelli askerlik şartları
Selin Ciğerci Askeri alana girip eşini almıştı açıklama yaptı: Ne yapabiliriz, arabalarımız lüks Selin Ciğerci Askeri alana girip eşini almıştı açıklama yaptı: Ne yapabiliriz, arabalarımız lüks
Selin Ciğercinin Eşi Gökhan Çıra askerlik yaptığı yerden alınma görüntüleri skandal! Selin Ciğercinin Eşi Gökhan Çıra askerlik yaptığı yerden alınma görüntüleri skandal!
Türkiye’nin Suriye’ye asker sevkiyatı hızlandı Türkiye’nin Suriye’ye asker sevkiyatı hızlandı
Kemal Kılıçdaroğlu: Tezkere ‘ye hayır diyoruz, Neden hayır diyecekleri açıkladı! Yabancı asker çıkışı! Kemal Kılıçdaroğlu: Tezkere ‘ye hayır diyoruz, Neden hayır diyecekleri açıkladı! Yabancı asker çıkışı!
Terörle Mücadele Sırasında Yaralanıp Gazi Sayılmayanlar Derneği ile ilgili açıklama Terörle Mücadele Sırasında Yaralanıp Gazi Sayılmayanlar Derneği ile ilgili açıklama
Kemal Kılıçdaroğlu açıklaması Sağlık çalışanları ataması ve Askeri hastaneler açılışı açıklaması Kemal Kılıçdaroğlu açıklaması Sağlık çalışanları ataması ve Askeri hastaneler açılışı açıklaması
Türk Askerinin başına Çuval geçiren Çuvalcı General Raymond T. Odierno öldü! Türk Askerinin başına Çuval geçiren Çuvalcı General Raymond T. Odierno öldü!
Terörist Taliban Türkiye’yi müttefiki olarak görmüş! Bu etekli örgüt benim şanlı Ülkemin müttefiki olamaz! Terörist Taliban Türkiye’yi müttefiki olarak görmüş! Bu etekli örgüt benim şanlı Ülkemin müttefiki olamaz!
Suriye El-Bab’ta Türk askerine saldırı! 2 şehit 2 yaralı Suriye El-Bab’ta Türk askerine saldırı! 2 şehit 2 yaralı
Taliban’dan Türkiye’ye karşı 8 maddelik bildiri asker göndermeyin! Taliban’dan Türkiye’ye karşı 8 maddelik bildiri asker göndermeyin!
Suriyelilerden sonra gelen Afganlar Türkiye’de yeni gündem olur! Suriyelilerden sonra gelen Afganlar Türkiye’de yeni gündem olur!
ABD askerlerinin de bulunduğu Ayn el-Esed Askeri Üssü’ne, Katyuşa roketleri ile saldırı oldu! ABD askerlerinin de bulunduğu Ayn el-Esed Askeri Üssü’ne, Katyuşa roketleri ile saldırı oldu!
ABD’den Türkiye’ye ‘çocuk asker’ suçlaması. Türkiye çocuk Asker kullanan listeye eklendi! ABD’den Türkiye’ye ‘çocuk asker’ suçlaması. Türkiye çocuk Asker kullanan listeye eklendi!
İsrail ordusundan ‘görünmez’ kamuflaj yeni teknoloji kullanıma hazır! İsrail ordusundan ‘görünmez’ kamuflaj yeni teknoloji kullanıma hazır!
Gürcistan da Afganistan’daki askerlerini geri çağıracak Gürcistan da Afganistan’daki askerlerini geri çağıracak