Şehit | Baykuş Haber
DOLAR

32,5566$% 0.21

EURO

34,9717% -0.01

STERLİN

40,7650£% -0.09

GRAM ALTIN

2.457,38%0,88

ÇEYREK ALTIN

4.069,00%-0,12

a

Şehit Haberleri

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz mezarı başında anıldı Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz mezarı başında anıldı
Kayseri’de 15 askerin şehit olduğu terör saldırısı davasına devam edildi Kayseri’de 15 askerin şehit olduğu terör saldırısı davasına devam edildi
Şehit karakol komutanı, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı Şehit karakol komutanı, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Taşar, İzmir’de son yolculuğuna uğurlandı Şehit Uzman Çavuş Taşar, İzmir’de son yolculuğuna uğurlandı
Askeri araç kazasında yaralanan asker şehit oldu Askeri araç kazasında yaralanan asker şehit oldu
Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, Baykushaber şehitleri asla unutmayacak Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, Baykushaber şehitleri asla unutmayacak
Şehitliklerde hüzünlü bayram ziyareti, Şehit ailelerin acısı bayramı unuturdu Şehitliklerde hüzünlü bayram ziyareti, Şehit ailelerin acısı bayramı unuturdu
Çanakkale Savaşları Ve Arap İhaneti: Türk’ün Türk’ten başka tabii dostu yok! Çanakkale Savaşları Ve Arap İhaneti: Türk’ün Türk’ten başka tabii dostu yok!
Seyyid Abdülkadir ve Vatana ihanet! Türk düşmanlarını iyi tanıyın! Seyyid Abdülkadir ve Vatana ihanet! Türk düşmanlarını iyi tanıyın!
Ak Parti şehit yakınına hakaret eden başkana sahip çıktı: Orada küfür yok! Ak Parti şehit yakınına hakaret eden başkana sahip çıktı: Orada küfür yok!
İş Sendikası’ndan şehit yakınına hakaret eden Ak Partili başkan hakkında açıklama İş Sendikası’ndan şehit yakınına hakaret eden Ak Partili başkan hakkında açıklama
Şehit yakınına bir hakaret de Ak Partili Belediye Başkanı Yaşar Şahin’den geldi! İstifa edecek mi? Şehit yakınına bir hakaret de Ak Partili Belediye Başkanı Yaşar Şahin’den geldi! İstifa edecek mi?
Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’na gelen bir çuval kaset ‘de kimler var? Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’na gelen bir çuval kaset ‘de kimler var?
Son dakika Sefter Taş ve Fethi Şahin’in katledilme görüntülerini servis eden Ömer Yetek tahliye edilmiş! Son dakika Sefter Taş ve Fethi Şahin’in katledilme görüntülerini servis eden Ömer Yetek tahliye edilmiş!
Suriye El-Bab’ta Türk askerine saldırı! 2 şehit 2 yaralı Suriye El-Bab’ta Türk askerine saldırı! 2 şehit 2 yaralı
Engin Altay: Ey İstanbul Savcısı, bir saygısızlık arıyorsan burada, Şehit Tabutuna dirsek koyan Erdoğan’ı şikayet etti! Engin Altay: Ey İstanbul Savcısı, bir saygısızlık arıyorsan burada, Şehit Tabutuna dirsek koyan Erdoğan’ı şikayet etti!
Bitlis’te helikopter düştü, 11 şehidimiz var! Bitlis’te helikopter düştü, 11 şehidimiz var!
Faik Öztrak: Erdoğan’ın şahsım hükümeti Mehmetçiklerimizi bombalayanların ayağına gitti Faik Öztrak: Erdoğan’ın şahsım hükümeti Mehmetçiklerimizi bombalayanların ayağına gitti
Meral Akşener Gara Şehitleri için milli yası Erdoğan çok mu görüyorsun! Meral Akşener Gara Şehitleri için milli yası Erdoğan çok mu görüyorsun!
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’ın hakaretlerine yanıt 16 şehidin hesabını senden soracağım! Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’ın hakaretlerine yanıt 16 şehidin hesabını senden soracağım!
İYİ Parti: 13 şehit verildiği gün Rize’de şakalaşmak nedir arkadaş! İYİ Parti: 13 şehit verildiği gün Rize’de şakalaşmak nedir arkadaş!
Kemal Kılıçdaroğlu: Gara’da 13 şehidin sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan! Kemal Kılıçdaroğlu: Gara’da 13 şehidin sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan!
Gara’da şehit olan Esir askerler için 6 yılda kim ne yaptı? CHP defalarca sormuş cevap verilmemiş! Gara’da şehit olan Esir askerler için 6 yılda kim ne yaptı? CHP defalarca sormuş cevap verilmemiş!
CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a “Gara şehitleri tepkisi” CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a “Gara şehitleri tepkisi”
Süleyman Soylu ve Hulusi Akar TBMM’de Gara açıklaması yaptı Süleyman Soylu ve Hulusi Akar TBMM’de Gara açıklaması yaptı
CHP’li vekil Murat Bakan’ın 13 şehit isyanı neredeydiniz? Bunun hesabını vereceksiniz! CHP’li vekil Murat Bakan’ın 13 şehit isyanı neredeydiniz? Bunun hesabını vereceksiniz!
CHP’li Murat BAKAN Şehit olan 13 kişi ile ilgili Binali Yıldırıma soru sordu! Kurtarmak için ne yaptınız? CHP’li Murat BAKAN Şehit olan 13 kişi ile ilgili Binali Yıldırıma soru sordu! Kurtarmak için ne yaptınız?
Ekrem İmamoğlu Dombra ile Halk Ekmek açılışı yaptı Ak troller ile kafa buldu! Ekrem İmamoğlu Dombra ile Halk Ekmek açılışı yaptı Ak troller ile kafa buldu!
Zonguldak’ta Eski Valinin atadığı adam şehit babasını döverek hastanelik etti! Zonguldak’ta Eski Valinin atadığı adam şehit babasını döverek hastanelik etti!
Şehit ve Gazi Ailelerine ve Dar gelirli aileye Halk Ekmek müjdesi! Şehit ve Gazi Ailelerine ve Dar gelirli aileye Halk Ekmek müjdesi!
Resulayn’da bombalı araçla saldırı: 2 şehit, 8 yaralı Türkiye tek ses oldu! Resulayn’da bombalı araçla saldırı: 2 şehit, 8 yaralı Türkiye tek ses oldu!