Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, Baykushaber şehitleri asla unutmayacak | GÜNDEM
DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

a

Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, Baykushaber şehitleri asla unutmayacak

Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz! Son günler ‘de artan şehit haberleri bizleri derinden üzmektedir. Ülkemizin zor zamanlar geçirmesi ile ilgili olarak, sosyal medyada yansıyan görüntüler ‘de sınır bölgelerinde akınlar paylaşılmakta özellikle İran bölgesinden artışta olduğu sosyal medyaya yansımaktadır.

Kıymetli devlet büyüklerimiz. Askeri personellerin bu görüntüleri artık rahat gördüğünü ve bu görüntüler ile savaşa psikolojik olarak eksik gittiğinin bilincinde olmanızı düşündüğünü biliyoruz, yine ‘de Askerlerimizin bu tarz görüntülerden rahatsız olmaması adına ” sınır bölgelerinde güvenlik en üst düzeyde artırılsın ”

Başta mahalle muhtarları sokak ve bölgede olan iş yerlerinde mutlaka sayım yapılması sağlanmalıdır. Sosyal medyada bazı Afgan ev Suriyelilerin yakın zamanda yaptıkları açıklamalar bizleri olduğu kadar askerlerimizi ‘de derinden etkilemektedir.

Psikolojisi bozuk bir askerin savaşta veriminin düşeceğini cümle cihan bilmektedir.

Bu amaç ile sayın içişleri bakanlığı, dışişleri, milli savunma ve özellikle askeri personelden sorumlu olan devlet büyüklerimizin bu olaylara müdahale etmesi gerekmektedir. Bizler vatanını seven toplum bireyleri olmakla bildikte şanı yüce Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşlarıyız.

Devletimizin yanındayız, Asker millet inancı taşıyan milyonların bu açıları tekrar yaşaması adına sınırlarımıza ve bölgelere daha önce olduğu gibi mayınlı arazilerin çelik duvarların daha fazla örülmesi gerektiğini, sınırlarımızın daha güvenli hale geleceği inancı taşıyoruz.

BİZ MİLLETİMİİZN HER FERDİ SEVİYORUZ, ONLARIN CANI YANMASIN, ANALARIMIZ ARTIK AĞLAMASIN.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Reis Sedat Peker’e yakınlığı ile bilinen Deli Çavuş Hesabı’ndan sünnet çocuğu benzetmesi!

HIZLI YORUM YAP