Seyyid Abdülkadir ve Vatana ihanet! Türk düşmanlarını iyi tanıyın! | DÜNYA
DOLAR

32,4890$% -0.06

EURO

34,8162% -0.53

STERLİN

40,6448£% -0.5

GRAM ALTIN

2.439,82%0,16

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • DÜNYA
  • Seyyid Abdülkadir ve Vatana ihanet! Türk düşmanlarını iyi tanıyın!

Seyyid Abdülkadir ve Vatana ihanet! Türk düşmanlarını iyi tanıyın!

Seyyid Abdülkadir ve Vatana ihanet! Türk düşmanlarını iyi tanıyın! Günümüz ‘de bir çok radikal islamcı ve ehli tarikatçının yere göğe sığdıramadığı isimler arasındadır. Özellikle İhvan adı altında olan ve kendisine Osmanlı , son Osmanlı diyenlerin ‘de yere göğe sığdıramadığı isimlerin Türklere ihanetini anlatmaya çalışacağım.

Aziz ve kıymetli Müslümanlar, bu ülke Türkü,Lazı,Kürdü ile birleşmiş bir yumruk gibidir. Dolayısı ile bizlerin bizden başka savunucusu da yok, bu sebep ile dış ülkelerin gizli teşkilat yapıları ‘da bu milletin en zayıf anında ortaya çıkar veya yumuşak karnında beslenir. Tıpkı mısır rahipleri gibi..

Kürt Teavün ve Terakki Cemiyeti’nin kurucusu olan Seyyid Abdülkadir, Sultan Vahtettin’in has adamıdır..

Amacı nedir Kürt devleti kurmak. Tek başına yapabilir mi? Elbette yapmaz, o yıllarda kimden destek alacak elbette İngilizlerden.. Şu sözü unutmayın Osmanlının paşalarından birisinin sözüdür bu Kurtuluşlumuz İngilizlerin elinden olacak..

Damat Ferin denen vatan hainin şurasında görev almış bir isim Seyyid Abdülkadir

Kürt Teavün ve Terakki Cemiyeti milli mücadelenin kazanılması sonrası yer altına çekildi, Vatan haini Şeyh Said ile görüşmelerini ‘de oğlu üzerinden yapmıştı.

Bunu ben değil devletin resmi kaydıdır ve zaptıdır, arşive geçmiş ve bunu da itiraf etmişlerdir.

Bunu radikal islamcı ve Türk düşmanları dile getirmez, çünkü işleri de gelmeyecek..

 

Bu vatan hainleri İngilizler ile iş birliği yapmak isterken Türk ajan Nizamettin’in avucuna düştüler, Nizamettin vatanına bağlı birisi, kendisini İngiliz olarak bunlara tanıtır Mr. Templen ismini alır.

İngilizce bilmez Nizamettin ama konuşurmuş gibi yapardı..

Vatan hainleri tüm planlarını Nizamettin beye anlatır, Nizamettin ‘de bunu polis ekiplerine bildirir. Raporlar Hükumete bildiriliyor.

Sultan Vahtettin Ülkeyi terk edip kaçtıktan sonra vatan hainleri tekrar ortaya çıkar ve kendilerine hilafet-i kübra ismini verirler. Bükreş’te toplanırlar. Bir çok siyaset ve Milli mücadele kahramanına ‘da suikast planlarını ‘da burada alırlar.

Bir kişi ‘de bu sırda ülkeye dönmek için farklı planlarını yaymak için müteahhit ve tüccar kılığına girmişlerdir. Bu durumdan Sultan Vahdettin’inde haberi vardır.

Bu sırada Türk ajan Nizamettin de vatan haini Seyyid Abdülkadir ile de görüşmeye gitmiştir, Görüşme Sultan 2 Abdülhamit’in hediye ettiği köşkte gerçekliyor, Bu arada unutulmaması açısından Seyyid Abdülkadir 2. Abdülhamit döneminde de görev almıştır.

Seyyid Abdülkadir ile görüşmeden çıkan notlar ise para yardımı ve Anadolu’da çıkan ayaklanmaya katılarak başına geçip yeni bir devlet kurmaktı.

Ekrem Baydar raporları tarihe ışık tutacak cinsten günümüze ulaşmıştır.

Şeyh Said denen vatan haini üzerinden bugün dahi ülkemizde kutuplaşmaya neden olanların yüzlerini görmek Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan her vatan fedaisinin görevidir.

Unutmayın Milli mücadeleye milyonlarca Kürt destek vermiştir, Fakat vatan hainleri bu kahramanları anmak yerine bölücü Türk düşmanlarını anıyorlar sürekli düşünün. Milli mücadeleye destek vermiş aşiret liderlerinden asla bahsetmez bu radikal İslamcı Türk düşmanları peki amaçları nedir düşündünüz mü?

Bakın radikal islamcılar asla bu kahramanlardan bahsetmez!

  • Mehmet Rifat Börekçi
  • Şeyh Ahmet Sunusi

Radikal islamcı Türk düşmanları nerede bir Türk düşmanı var onu över ve alim diyerek anlatır.

Derviş Mehmet isimli Türk düşmanı için anma töreni yapanların, Menemen Olayı’da şehit edilen Kübilay için tek bir yazı yazmadıklarını görürsünüz.

Şimdi anladınız mı meselenin ne olduğu mesele senin Yurdun ve vatanın peki tek başlarına mı, elbette hayır!

Babakuş

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mevlüt Çavuşoğlu CHP’yi dış güçlere şikayet etti

HIZLI YORUM YAP