Ankara ve Bursa'da Kum Fırtınasında Gökyüzünde Beliren Yazı! | DÜNYA
DOLAR

32,5002$% -0.13

EURO

34,9564% 0.33

STERLİN

40,6875£% 0.27

GRAM ALTIN

2.432,55%0,40

ÇEYREK ALTIN

4.046,00%-0,17

a

Ankara ve Bursa’da Kum Fırtınasında Gökyüzünde Beliren Yazı!

Ankara Polatlılı ve bura’da olan kum fırtınası bazı olayların’da tetiklenmesine sebep oldu, Arapça olan yazı’da halkı korkuttu, Ankara’da olan kum fırtınası ise bazı soru işaretlerini getirdi, kum fırtınası olması için bölge’de heyelan ve kumlu arazilerin ve erozyonların fazla olması gerekiyor yıllardır görülmeyen kum fırtınasının Ankara ve burada’da olması ise yeşil anaların hızla çöle döndüğünün ispatı niteliğinde.

gökyüzünde kum fırtınasında çıkan yazı

Gökyüzünde beliren yazı için bir açıklama yapılmazken, halk ise Türkiye’de kum fırtınası oluyorsa bunun sorumlusu şehircilik bakanlığıdır! Ülke çöle dönüyor, Arabistan çölünde görülen bulutları Türkiye’de görüyoruz, ne günlere kaldık diye tepki gösteren halk, nefes alamıyoruz ve her nefes aldığımız’da Allah’a (c.c) bunları şikayet ediyoruz dedi, sosyal medyada binlerce kişinin paylaştığı resimle ilgili olarak Ak troller ve pelikancı örgüt ise durmak yok yola devam yazdığınız belirtti.

 

Aktroller

Yukarıda olan hesabın daha sonra paylaşımı sildiği görüldü. Hesabın daha önce’de fetönün TSK kumpası sırasında FETÖ elebaşına destek mesajları attığı deşifre edilmişti. (Hesap adı Üst Akıl Oyunları )

Cumhurbaşkanı daha önce sosyal medya yasasına göre propaganda ve sahte isimler kullanmak su. hesap ayrıca Ak partili belediye başkanı Tevfik Göksu ve görevden Reisin emriyle alınmış veya kovulmuş Melih Gökçek  tarafından desteklendiği görünüyor

Ankara ve bursa’da kum fırtınası neden olur: Toprak yüzünün hafiflemesi, kum ve erozyonun çoğalması, yeşil arazilerin azalması, heyelan ve tarımın yok olması, kuraklı ve toprağın bakımsız olmasından dolayı kum fırtınası görülmektedir.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Eski Yunanintan vekili Bakan Nikos’tan Yunanları hoplatacak Türkiye açıklaması: Bunu söylediğim için üzgünüm fakat..

HIZLI YORUM YAP