Vegan Alışveriş Siteleri | Vegan Markalar | Baykuş Haber
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Vegan Alışveriş Siteleri

Vegan Alışveriş: Vegan olmak her geçen gün daha popüler hale geliyor. İnsanlar; bilhassa etik sebeplerden dolayı veganlığı tercih ediyorlar. Birçok kişinin aklında neden vegan olmalıyım sorusu bulunuyor. Yazımız sayesinde hem vegan olmanın faydaları hem de vegan alışveriş siteleri hakkında çok işinize yarayacak türden tavsiyeler alabilirsiniz. O halde başlayalım!

Vegan Olmanın Faydaları Nelerdir?

Yapılan araştırmalar; veganlığın fiziksel enerji kalitesini yükselttiğini ortaya çıkarmıştır. Tenisçiler ve vücut geliştirmeciler başta olmak üzere birçok sporcunun performanslarını artırmak adına vegan beslenmeyi tercih ettikleri bilinir. Çünkü, sebze ağırlıklı bir beslenme; insanların daha az ağrı hissetmelerini, çok daha sağlıklı ve enerjik olmalarını sağlar.

Takdir edersiniz ki, hareketsizlik ve fast food ağırlıklı beslenme insanların kilo almasına neden oluyor. Kilo vermek isteyenler; farklı seçeneklerden yararlanmaya çalışsalar da bu amaçlarına ulaşamıyorlar. Bu noktada, vegan beslenmenin kilo vermeye yardımcı olduğunu da söylemek gerekir. Vegan beslenmede toplam yağ içeriğinin düşük olması ciddi bir avantajdır. Bu sayede, insanlar; hedefledikleri kiloya kısa sürede erişebilirler.

Migren; birçok insanın mustarip olduğu bir hastalıktır. Bu noktada, yapılan araştırmalar; veganların migrene yakalanma olasılıklarının çok daha az olduğunu ortaya çıkarmıştır. Çikolata, peynir ve alkolün migren için tetikleyici nitelikte olduğu bilinir. Ayrıca, sebze ağırlıklı, düşük yağlı beslenmenin migren oluşumunun önüne geçtiği de aşikardır.

Vegan beslenmenin farklı faydaları da bulunuyor. Bu şekilde beslenmeyi tercih eden insanların stres ve anksiyete ile daha kolay bir şekilde baş ettikleri kanıtlanmıştır. Hatta, veganların diğer insanlara kıyasla daha mutlu oldukları bilinir. Bir başka deyişle, veganlık; insanların psikolojilerini de olumlu anlamda etkiler. Vegan beslenme; hormonları dengelemesi, cildi güzelleştirmesi, vücudun daha az koku salgılamasını sağlaması ve düşük vücut kitle indeksini mümkün kılması gibi özelliklerinden dolayı da değerlidir.

Vegan Alışveriş Siteleri

Vegan Alışveriş Siteleri Nelerdir?

Vegan beslenmek birçok kişinin tercihi olsa da bu tür ürünleri her yerde bulmak mümkün olmuyor. Bu noktada, siz de vegansanız aşağıdaki vegan alışveriş sitelerini aklınızın bir köşesinde bulundurmalısınız.

  • Vegan Dükkan: Adından da anlaşılacağı üzere yalnızca vegan ürünlerin satıldığı bir dükkandır. Gıda, kozmetik ve daha birçok kategorideki vegan ürünlere yer verilir.
  • Ekoorganik: Son zamanlarda daha çok popüler olan vegan alışveriş sitesidir. Tüm ürünlerin organik olduğunu söylemek gerekir. Yine de vegan olmayan bazı ürünlerin de satışının yapıldığı bilinir.
  • Nefis Gurme: Bu siteden alışveriş yapmak isteyenlerin sitede vegan seçeneği ile arama yapmaları gereklidir.
  • Veggy: Veganların en çok alışveriş yaptığı alışveriş sitelerinden birisidir. Bünyesinde birbirinden farklı vegan ürünlere yer verir.
  • Vegan Bakkal: Yüzde yüz vegan ürünlerin satışının yapıldığı bir sitedir.
  • Vegan Dünyası: Tüketicilerin farklı vegan ürünlere erişebilecekleri bu site fiyat performans kriteri bakımından harika bir seçenektir.

Vegan Markalar Nelerdir?

Vegan Markalar

Vegan beslenmeyi tercih edenlerin vegan markalar hakkında da fikir sahibi olmaları gerekir.

  • Vegan Süt Markaları: Alpro, Joya, Fomilk
  • Vegan Peynir Markaları: Orfa the Standart Vegan, Trakya Çiftliği
  • Vegan Makarna Markaları: Potamya, Happy Roots
  • Vegan Burger, Kebap ve Diğerleri: Veggy, Vappy,

Sonuç olarak, vegan beslenmeyi tercih ediyorsanız işinizin zannettiğiniz kadar zor olmadığını bilmelisiniz. 2020’li yıllarda olduğumuz şu günlerde vegan köfteden tutun da vegan peynire kadar aradığınız her şeye rahatlıkla erişebilirsiniz. Bu tür ürünleri internetten son derece uygun fiyatlarla sipariş edebilirsiniz.

Vegan Kıyafet Markaları

Vegan olmak; yalnızca beslenmenizde birtakım değişiklikler yapmanız anlamına gelmiyor. Bu noktada, vegan kıyafet markalarını da bilmelisiniz.

  • Wama İç Giyim
  • Hipster for Sisters
  • Insecta Ayakkabı
  • Della
  • Brave GentleMan

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Forex: Yatırımcıların favori pazarı

HIZLI YORUM YAP