TCDD Müdürü: Biz kendi aile fertlerimizi bile Marmaray'a ücretsiz geçiremiyoruz maalesef | EKONOMİ
DOLAR

32,4560$% -0.11

EURO

34,7502% -0.68

STERLİN

40,5359£% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,07%0,21

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,02

a
  • Baykuş Haber
  • EKONOMİ
  • TCDD Müdürü: Biz kendi aile fertlerimizi bile Marmaray’a ücretsiz geçiremiyoruz maalesef

TCDD Müdürü: Biz kendi aile fertlerimizi bile Marmaray’a ücretsiz geçiremiyoruz maalesef

TCDD Müdürü: Biz kendi aile fertlerimizi bile Marmaray’a ücretsiz geçiremiyoruz maalesef demesi salonda şok etkisi oluşturdu! İBB başkanı Ekrem imamoğlundan ise gereken cevap geldi ne yani ücretsiz mi bineceksiniz? Ekrem imamoğlu çalışmaları ve şeffaf yönetimi ile örnek olmaya devam ediyor. Ak partili seçmenin İBB başkanını için adam neticede işini yapıyor, bizde memnunuz demesi ise Ak partili seçmenin ‘de İmamoğlu’na bakışını her gecen gün daha da olumlu hale getiriyor.

TCDD İstanbul Bölge Müdürü Veysi Alçınsu, “Biz kendi aile fertlerimizi bile Marmaray’a ücretsiz geçiremiyoruz maalesef. Gönül ister yani” diyerek aile fertlerinin Marmaray’a ücretsiz binemediğini söyledi ve bu durumun yeniden değerlendirilmesi gerektiğini temenni etti.

Alçınsu’nun sözleri karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Ekrem İmamoğlu ise, “E yani? Ücretsiz mi geçireceksin bir de anlamadım sayın müdürüm” diyerek tepki verdi.

Toplantıda yaşananlar sosyal medyada da geniş yankı uyandırırken, “Veysi Alçınsu kimdir?” sorusu Google’da en çok aratılan kelimeler oldu.

Kaynak Yeniçağ

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Son dakika; Asgari ücret görüşmeleri ile ilgili kritik tarih belli oldu

HIZLI YORUM YAP