Starbucks Rize çayı satışına başlıyor! Talep var! | EKONOMİ
DOLAR

32,3541$% -0.02

EURO

34,7838% -0.04

STERLİN

40,6971£% 0.25

GRAM ALTIN

2.392,09%-0,19

ÇEYREK ALTIN

3.923,00%-0,72

a

Starbucks Rize çayı satışına başlıyor! Talep var!

Starbucks Rize çayı satışına başlıyor! Talep var! Türkiye’nin en fazla tercih edilen yerlerinden olan cafe artık Rize çayı satmaya karar verdi.

RİZE ÇAYI ARTIK STARBUCKS KAFEDE!

Recep İvedik serilerin2de dahi konu olan çay krizi bir çok kesim tarafından o zamanlarda acaba  Starbucks  bir gün çay satar mı sorularını akıllara getirmişti. Konuyla ilgili olarak Starbucks  artık Rize çayı satmaya başladığını duyurdu!

AMAÇ ÇAY İLE BİRLİKTE MÜŞTERİ SAYISININ ARTMASI!

Bir çok kişinin yoğun ilgi gösterdiği konu sosyal medyada gündem oldu. Rize Çayı’nın ise değerlenmesi gündemde. 

Konuyla ilgili olarak Starbucks’tan yapılan açıklamada, “Türk kahvesinin ardından Türk çayını da ürün gamımıza dahil ettiğimiz için mutluyuz. Starbucks, Türkiye’deki misafirlerimizin sevgi duyduğu bir marka. Misafirlerimizin Starbucks’ı ikinci evleri gibi görmelerini istiyoruz. Bu kapsamda alışkın oldukları çay lezzetini mağazalarımıza taşıyoruz” denildi.

Bu hamlesiyle yerelliğe ve sürdürülebilirliğe dikkat çeken Starbucks, bu yaklaşımını üretici ve tedarikçi seçimine de yansıtıyor. Misafirlerine 400 mağazada sunduğu Türk çayını nane, limon, bal, akide şekeri gibi eşlikçilerle kişiselleştirme şansı tanıyacak olan marka, geleneksel tat profiline uygun demleme makineleriyle hazırlanacak çaylarını da ormansızlaşma ve iklim değişikliğiyle mücadele eden ve kırsal kesimdeki insanlar için ekonomik fırsatlar oluşturmaya odaklanan sivil toplum kuruluşu Rainforest Allience sertifikalı bir üreticiden tedarik edecek.

Baykushaber.com / Ekonomi Haberleri

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Halil Falyalı’ya ait Malta’daki 30 milyon dolar kripto paraya el konuldu

HIZLI YORUM YAP