Şakar Makina Dünya'nın 25 ülkesinde | EKONOMİ
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Şakar Makina Dünya’nın 25 ülkesinde

Şakar Makine Dünyanın 25 ülkesinde

Merkezi Tekirdağ’da bulunan, Dumansız Sanayi Bölgesi’nde yoğun faliyet gösteren Şakar Makine kendi Ar-GE çalışmaları ile bünyesinde tasarladığı paketleme ve ambalaj makinelerini ile dünyanın 25 ülkesinde Türkiye’nin adını taşıyor .

Şakar Makine Dünyanın 25 ülkesinde

2002 yılında 100 metre kare alanda Aile olarak emek ve alın teri ile yerli ve milli üretime başlayan Şakar Makine, yoğun emekle  büyüyerek 25 ülkeye ihracat yaparak ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyor. Kendi bünyesinde Ar-GE çalışmları ile tasarladığı makinelerle ambalaj ve paketleme alanında yağ ve kimya fabrikalarına hizmet sunuyor. Şakar Makine’nin  ihracat hedefi milyon Eurolar ile konuşuluyor.

YAĞ VE KİMYA DOLUM SEKTÖRÜNE MAKİNE ÜRETİYOR

Şakar Makine Yönetim Kurulu Başkanı, Başkan Haluk Şakar, “2002 yılında Şakar Makine olarak Tekirdağ’da 100 metre kare alanda üretime başladı. Şuanda 3500 metre kare alanda üretime devam ediyor. Dünyanın 25 ülkesine ihracat yapıyoruz. Türkiye’de ise büyük yağ ve kimya sektöründe faaliyet gösteren firmalara makine yapıyoruz. Dev firmalarla bağlantı kurup iş yapıyoruz. Alman ve İtalyan teknolojilerini takip ederek yeni çalışmalar yapıyoruz. Türkiye’de gıda ve ambalaj fuarlarına katılıyoruz. 3-4 yurt dışı fuarına katılarak iş bağlantıları yapıyoruz” ifadelerine yer verdi.

YOĞUN ÜRETİM

İhracat çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Şakar, “Kimya, yağ, ilaç yağ sektöründe paketleme makineleri yapıyoruz. Ağırlıklı olarak yağ firmaları ile çalışıyoruz. Yoğun bir şekilde üretimimiz devam ediyor. Tasarlıyoruz, üretiyoruz, fabrikalara montaj yapıyoruz. Bizde standart makine üretimi yok. Müşterilerin isteklerine göre üretim yapıyoruz. Şunda 24 ülkeye ihracat bağlantımız var. Libya ,Cezayır, Tanzanya, Irak, Bulgaristan, Romanya, Azerbaycan, Ukrayna, Rusya Katar gibi ülkelere ihracatımız devam ediyor. Müşterilerimizi genelde yurt içi ve yurt dışı fuarlardan buluyoruz. Aile şirketiyiz. ” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)

Sıradaki haber:

Bakan Albayrak’tan Türk sağlık sistemine övgü geldi

HIZLI YORUM YAP