Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın Bodrum’da villa aldığı ortaya çıktı | EKONOMİ
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • EKONOMİ
  • Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın Bodrum’da villa aldığı ortaya çıktı

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın Bodrum’da villa aldığı ortaya çıktı

Türkiye’nin Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın, İstanbul’daki yüksek kira maliyetlerini gerekçe göstererek annesinin yanına taşındığını açıklamasının ardından, Bodrum’da denize sıfır bir villa satın aldığı ortaya çıktı. Erkan’ın, bu özel konut için 1.3 milyon Euro ödediği belirlendi.

Erkan’ın İstanbul’un yüksek kira fiyatlarına dair eleştirileri, ülke genelinde geniş bir tartışma yaratırken, haberlerin odak noktasında Başkan Erkan’ın Bodrum’daki gayrimenkulü bulunuyor. Ek ödemeler hariç brüt 161 bin lira maaş alan Erkan’ın, İstanbul’daki ev kiralarından şikayetçi olması, düşük maaşla çalışan vatandaşların tepkisine neden oldu.

Sözcü gazetesinden Yaşar Anter’in haberine göre, 2 yıl önce 1.3 milyon Euro ödeyerek Bodrum Turgutreis’teki Swissotel Rezidans’tan denize sıfır villa satın alan Erkan’ın evinin, son dönemde önemli bir prim yapması dikkat çekiyor. Emlakçılar, benzer bir villanın bugün konumuna göre 2-3 milyon Euro arasında alıcı bulabileceğini ifade ediyor.

Bodrum Turgutreis’teki denize sıfır villaya, Erkan’ın oğlu Aslan Selim’in adının verilmiş olması ise ayrı bir detay. Villanın karşısında, Ege’nin en batı ucundaki turistik Çatal Ada ve Topal Ada ile Yunanistan’a ait Kilimli (Kalimnos), Leros ve Keçi (Pserimos) adalarının muazzam manzarası bulunuyor.

Öte yandan, villanın günlük kiralamalarının 200 Euro ile 1000 Euro arasında değiştiği ve rezervasyonların Türkiye’nin önde gelen turizm şirketleri aracılığıyla internet üzerinden yapıldığı bilgisi de paylaşıldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Tüccara Verilen Emanet Fındık, Fiyatları Düşürdü

HIZLI YORUM YAP