İş insanı Karadağ’dan Yeni Yıl Mesajı | EKONOMİ
DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

a

İş insanı Karadağ’dan Yeni Yıl Mesajı

Türkiye’nin tanınmış iş adamlarından biri olan İsmail Karadağ yeni yıl mesajı yayınladı.Karadağ Mesajında 2022 yılının her tür sıkıntıdan uzak, İlimiz, Ülkemiz ve Dünyamız için başarılarla dolu bir yıl olmasını en kalbi duygularımla temenni ediyor, bütün kıymetli vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum. ” dedi.

 

2021 yılını geride bırakarak yeni yıla doğru ilerlediğimiz bu günlerde birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu içerisinde bulunuyoruz. Her yeni yıl, yeni hedeflere ulaşmamız için bize yeni fırsatlar sunmaktadır. Geride bıraktığımız yıl içerisinde salgın hastalığa rağmen İlimizin sahip olduğu güçlü potansiyeli en verimli şekilde kullanarak Şehrimizin kalkınması, gelişmesi için hep birlikte önemli çalışmalar yaptık.

 

Türkiyenin her ilinde hedefler belirleyerek, bütün kamu kurumlarımızın, yerel yönetimlerimizin, meslek odalarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın ve diğer katkı sunan kuruluşların bir araya gelip kapsayıcı bir koordinasyon altında birlikte hareket ederek, birlikte çalışarak ortak amaçlar doğrultusunda ilerlemelerini sağlamaya çalışın.

 

İnsanımızın huzurlu, güvenli bir ortamda yaşaması, eğitim, sağlık, ulaşım, haberleşme, tarım, hayvancılık, sanayi başta olmak üzere temel hizmet alanlarında yüksek standartta hizmet almaları idealimizdir. Bu bakış açısıyla, 2022 yılının İlimizde çalışma, her alanda başarıyı yükseltme ve ilerleme yılı olacağını düşünüyorum. Gerçekleşecek olan her yeni yatırımla insanlarımızın hayat standartlarının yükseleceğine inanıyorum.

2022 yılında, yürütülen çalışmaların yanı sıra yeni alanlarda da pek çok çalışmanın koordinasyon ve öncülüğünü üstlenerek İlimizdeki uyumlu, birlik ve beraberlik içindeki gayretli çalışma ortamını daha da güçlendirmeye devam edeceğiz. İlimizde bu güzel ortamın oluşmasına katkı sağlayan Sayın Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, kurum yöneticilerine,Üniversitelerimize, meslek odalarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni yılın, pandemi koşullarının sona erdiği, sağlık ve huzur içinde bütün vatandaşlarımızın umutlarını gerçekleştirdiği hayırlı bir yıl olmasını diliyorum.

Bu vesile ile salgının olumsuz etkilerini tamamen ortadan kaldırabilmek için her bir vatandaşımızın aşı olmasını, eksik aşılarını mutlaka tamamlaması hususunu tekrar hatırlatıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, 2022 yılının her tür sıkıntıdan uzak, İlimiz, Ülkemiz ve Dünyamız için başarılarla dolu bir yıl olmasını en kalbi duygularımla temenni ediyor, bütün kıymetli vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İş insanı Halim Şimşek, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

HIZLI YORUM YAP