Gebze’de Huzurlu Gönüller Eğitim Vakfı’nca dağıtılan patates soğan dağıtımın 'da ne oldu? | EKONOMİ
DOLAR

32,4507$% -0.02

EURO

35,0227% 0.41

STERLİN

41,1388£% 0.86

GRAM ALTIN

2.441,44%0,13

ÇEYREK ALTIN

3.978,00%-1,16

a
  • Baykuş Haber
  • EKONOMİ
  • Gebze’de Huzurlu Gönüller Eğitim Vakfı’nca dağıtılan patates soğan dağıtımın ‘da ne oldu?

Gebze’de Huzurlu Gönüller Eğitim Vakfı’nca dağıtılan patates soğan dağıtımın ‘da ne oldu?

Gebze’de Huzurlu Gönüller Eğitim Vakfı’nca dağıtılan patates soğan dağıtımın ‘da ne oldu? Dünkü habere şeytani tarikatların kızdığını gördüm, neden kızdınız ki? Amaç burada üç beş çakalın yaptığı işin boyutunu görebilmek, iyi ki de haber olmuş neden mi?

Şimdi birileri yasanın arkasına geçip sallayacak, efendim sosyal yardımlaşma şeysi diye, evet sıkıntı tamda bu! Devletin verdiği yardımı bir dernek dağıtabilir evet, fakat gidip ‘de kendi markası üzerinden dağıtamaz.

Kısa ve öz devlet bir yere yardım yaparken onun verdiği yardımı bunu x firma alıp yardımı ben yapıyorum imajı veremez.

İki gün sonra karşı bir grup çıkar, aynısını oda yapar? Peki devletin yardımını kim görecek?

Bu konuda hassas olan nokta kanun ve hükümdür. Değil tarikat, siyasi parti olsa ‘da yardım show içinde değil hayır içinde yapılır, bugün şeytani bir tarikat, yarın şeytani bir grup çıkar.

Kimse devletin kendi evinden büyük değildir.

Şahsen yardımlar ulaşacaksa kanun ve hükümlerle olur.

Tarikat İsmail ağ bağlı bir vakıfmış bu zamana kadar yardımlarına baktım neler yapmışlar diye site içinde…

Bir şey göremedim oysa onlarca vakıf ve dernek bağış topluyorsa ayırt etmeden herkese yardım yapabilir değil mi?

İHH mesela bağışları Ramazan’da kumanya dağıtarak veya farklı yardımlar yaparak duyurabiliyor.

eee

sorun nerede toplanan bağışlar kuran kursuna gidiyor denilecek adım gibi eminim.. iyide mübarek bu güne kadar kafanı kaldırıp halkına bakmamışsın şimdi kalkıp ‘da yardımı ben yapıyorum imajı verirsen olur mu olmaz. Hadi yaptın diyelim nerede yaptın faaliyetini dahi yazmamışsın.

Aş evi diyen oldu dünden bu yana, hatta yetim öksüzlere verdik diyen oldu, son gelinen nokta ihtiyaç sahipleri oldu? Bir duyuru görmedik, bırakın görmeyi, Gebze belediyesi çıkıp ‘da bir açıklama yapsa herkes rahatlayacak ama bey efendi kalkıp bir açıklama yapmıyor onu da geçtim sözde vakıf bir açıklama yapmıyor ama onun destekleyen şeytani tarikata bağlı kişiler her yerde farklı konuşuyor.

Efendiler bu devlet tarikatın elinde büyüdüğü sürece, cemaat içinde büyüdüğü sürece, daha çok sopa yeriz biz,  en büyük örneği ‘de 15 temmuz herkes yaşadı ama akıllanmadık.

Bir kaç oy alacağım tarikattan diye takla atan adamların vereceği hizmet veya yardım olsa ‘da bir çok kişi tepki gösterecektir. O yüzden kimse kızmasın. Amaç tarikatın dağıtması meselesi değil amaç devletin yardımını ben yapıyorum imajı verilmesi yanlış, Erdoğan dağıtın diyecek ben çıkıp Erdoğan değil ben yapıyorum diyeceğim birde reklam yapacağım bedava valal mis gibi reklam.

Yarın LGBTİ vakfı çıkıp patates dağıtsa eminim bir çok şeytani tarikat mensubu ülke elden gidiyor, lut kavmi diye anıracak doğru anırmakta haklısınız eşek olana semer çok 🙂

Tarikatçı vakıftan Gebze’de patates soğan dağıtımı kameralara yakalandılar!

Şahin K

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Gebze’de Huzurlu Gönüller Eğitim Vakfı’nca patates soğan dağıtımı

HIZLI YORUM YAP