Erkan Baş AKP'lilerden hesap sordu! Gerçekler acıtıyor! Bütçe görüşmesi açıklaması | EKONOMİ
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • EKONOMİ
  • Erkan Baş AKP’lilerden hesap sordu! Gerçekler acıtıyor! Bütçe görüşmesi açıklaması

Erkan Baş AKP’lilerden hesap sordu! Gerçekler acıtıyor! Bütçe görüşmesi açıklaması

Erkan Baş: Bu halkın parası açanların yakasına yapışacağız, yolsuzluk yapanların tüm mallarına el koyacağız, bu halka kim ne peşkeş çektiyse tazminatsız el koyacağız, bu devran dönecek!

Bütçe dönemin ‘de iktidar hesap verecek, yapacağı, yaptıklarının hepsini hesap vermek zorunda, gençler için, işsiz bırakınlar için, çifciler için bu iktidar hesap soracağız, bu bütçe küfürbaz müttehitleri mutlu etme bütçesi, bu bütçe yabancı kişileri zengin etme nütçesidir, bu bütçede halk yok!

Emekçilerin bütçesi artacak, yoksulluk artacak, açlık artacak, bu bütçe ‘de gençler yurt dışına gitmek için her yolu deneyecek.

Bunlar iddia değil, mesela pandemi’de sağlık meselesine bakalım dün hem Cumhurbaşkanı yardımcısı hem muhalefete cevap verdi, siz onları bırakında bizim söylediğimize bakın dediler, ben olsam utanırım, bu ülke öyle bir hale geldik ki, Koskoca sağlık bakanının söylediği söze güvenen kişi kalmadı!

Her gün yüzlerce kişi sırada, sağlık emekçisi ‘de atama bekliyor, milyonlarca insan için bütçe yapılsaydı, bu bütçe milyonerler için yapmış 10 milyar tl ödeme yapılacak onlara.

Mutlu azınlık için bütçe bu!

1,5 milyon öğrencinin internete erişimi yok..

KYK borçları öğrenciler var.

Derneklere cemaatlere, tarikatlara ödeme yapılacak.. Bu halkın parasını nasıl onlara aktarırsınız, bu ülkenin evladı yurt bulamıyor, Aladağ’da ölen öğrenciler gibi durumlar ortaya çıkmasını mı bekliyorsunuz.

Soma’da halklarına emeklerine el konulan insanlar haklarını arıyorlar.. peki bu bütçe ‘de var mı bu yok!

Saray bahçesine bütçe ayırmışlar.

İşçiler açlığa mahkum ediliyor!

iİşçilerin elinden alınan parayla patronlar zenginleştiriliyor..

Emeklilikte iktidara takılanlar var, yalan radyo televizyon kurumu  diyor ki Milyonlarca emekli olursa ülke batacak diye haber yapıyor, Emekliden alınan bütçeyi TRT’ye aktarıyorsunuz, birde TRT arkadaş utanmıyor musunuz vicdanın rahat mı onlardan para alıyorsun halktan utanmıyormusun!

Küfürbaz Cengize 1 kat fazla ödeme yapılıyor!

TEDAŞ 103 milyonluk peşkeş çekiliyor, diğer tarafta 3 milyon vatandaşın parasızlıktan elektrikleri kesiliyor. Diyanet işleri başkanı her konuda fetvada veriyorsun sen faiz den kazanıyorsun, sonrada lüks araçlarda geziyor sonrada onlar için dua ediyor.

Damat’a damat dendi diye davalar açıldı ama instagram’dan istifa etti,

Ekonomi yine tepe takla devam ediyor.

Yeni Osmanlıcılık dedikleri bir şey var, geçen gün bir yurttaşı dile getirdi, Osmanlıda bir durum vardı, kardeş katli vs, bu istifa eden bakan nerede? Sağlığı sıhhati yerinde mi.

Dikkat edin ününde tek sıra olunan bakan bugün yok tek kişi bile geçmiş olsun demedi arkadaşlar halinize bakın, herşeyin bir sonu var halinize bakın!

Yolun sonuna geldiniz.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Market poşetlerine zam mı geliyor ? Marketlerin yeni yılda zam talebi ?

HIZLI YORUM YAP