Elon Musk'tan 'Bitcoin' yalanlaması Tesla hiç bitcoin almamış! | EKONOMİ
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Elon Musk’tan ‘Bitcoin’ yalanlaması Tesla hiç bitcoin almamış!

Elon Musk’tan ‘Bitcoin’ yalanlaması Tesla hiç bitcoin almamış! Küresel olarak yapmış olduğu sanal para açıklamaları ile dijital paraların artmasına ve düşmesine sebep olan Elon Musk hiç bitcoin almadığını açıkladı, Tesla hiçbir zaman Bitcoin almadı demesi üzerine daha önce yaptığı açıklamalar yeniden gündeme geldi.

ELON MUSK KÜRESEL BİR DOLANDIRICI!

Elon Musk için ise uzmanlar küresel olarak kurnaz büyük bir dolandırıcı istediği zaman kaos çıkararak artışa ve düşüşlere sebep olabiliyor, yaptığı yanlış, yapmış olduğu açıklamalar ile binlerce ve milyonlarca yatırımcıyı zarara uğratıyor.

Tesla’nın Bitcoin varlıklarını boşaltacağına ilişkin spekülasyonların çıkması üzerine, 42,321 dolar ile son üç ayın en düşük düzeyine gerileyen dünyanın en yüksek hacimli kripto para birimi 45,267 dolara döndü.

Kripto para piyasalarının ikinci büyük hacimli birimi Ethereum da, 3,257 dolardan 3,440 dolara yükseldi.

Uzmanlar ise konu hakkında ELON MUSK kayda geçecek açıklamaları var, bu açıklamaları dikkate almayın küresel olarak bir çok kişiyi açıklamaları ile zarara uğratmaya devam ediyor kendi varlıklarının incelenmesi gerekiyor.

Konuyla ilgili olarak yazın zamanda farklı açıklamalar ve incelemeler olabileceği konusunda uzmanlar uyarıda bulunmaya devam ediyor.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İkinci el otomobil satışları %5 düştü

HIZLI YORUM YAP