CHP heyeti Niğde'de çiftçilerin sorunlarını dinledi, Ak Parti'ye oy verdiği için pişmanlar! | EKONOMİ
DOLAR

32,4653$% -0.09

EURO

34,7081% -0.79

STERLİN

40,4906£% -0.78

GRAM ALTIN

2.436,30%0,02

ÇEYREK ALTIN

4.045,00%-0,24

a
  • Baykuş Haber
  • EKONOMİ
  • CHP heyeti Niğde’de çiftçilerin sorunlarını dinledi, Ak Parti’ye oy verdiği için pişmanlar!

CHP heyeti Niğde’de çiftçilerin sorunlarını dinledi, Ak Parti’ye oy verdiği için pişmanlar!

CHP heyeti Niğde’de çiftçilerin sorunlarını dinledi, Ak Parti’ye oy verdiği için pişmanlar! Çiftçilerin ve esnafın sorunlarını yerinde ziyaretlerle dinleyen CHP ve İYİ partili vekillerin gezintileri ve sorunlarla ilgili not almaları ve açıklama yapmaları devam ediyor.

Bir çok kişi ise Ak partiye oy erdiği için pişmanlığını dile getirdi. Ak parti ev MHP’nin oy kaybının devam ettiği Anadolu ve köylülerin çoğunlukla olduğu bölgelere CHP ve İYİ parti ziyaretlerini devam ettirecek ve Halk ve seçmen ile yerinde görüşme yapacaklar.

Ziyaretler sırasında Provokasyonlara karşı önlem alınıyor.

Bir çok kişinin ise daha önce Ak partiye oy verdiği için pişmanlığını dile getirmesi Ak Parti’de şok etkisi oluşturmaya devam ediyor.

CHP Esnaf Masası, Niğde’de esnaf ve çiftçinin sorunlarını dinledi. Ekonomik sorunların arttığı belirten bir çiftçi, AKP’ye oy verdiği için duyduğu pişmanlığı “Ellerim kırılsaydı da oy vermeseydim” sözleriyle dile getirdi. AKP’lilerin patatesinin alındığını, kendi patateslerinin ellerinde kaldığını anlatan başka bir köylü ise “Tayyip Erdoğan götürdü AK Partili olanlarınkini. Burada bir iki tane züppesi var, onları yazdı. Benimki kaldı orada. AK Partiliysen gittin, CHP’liysen … yedin” diye konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Akbank’taki kesinti sonrası Akbank Genel Müdürü’nden ilk açıklama: Hacklenmedik!

HIZLI YORUM YAP