Bu 3 Kripto Bitcoin'i Ezmeye Ayarlandı! Bu Kripto paralar Bitcoin'i geçecek coinler! | EKONOMİ
DOLAR

32,3664$% -0.38

EURO

34,7864% -0.11

STERLİN

40,6574£% -0.19

GRAM ALTIN

2.397,86%-1,01

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%-0,92

a
  • Baykuş Haber
  • EKONOMİ
  • Bu 3 Kripto Bitcoin’i Ezmeye Ayarlandı! Bu Kripto paralar Bitcoin’i geçecek coinler!

Bu 3 Kripto Bitcoin’i Ezmeye Ayarlandı! Bu Kripto paralar Bitcoin’i geçecek coinler!

Bitcoin’i geçecek coinler: Yatırımcılar, bu piyasa belirsizliği döneminde Bitcoin dışındaki yerlerde kazançlar aramalıdır. Rusya ile Batı arasında piyasa türbülansına yol açan bir dijital para savaşı çıktı. Tam anonimlik ve tamamen merkezi olmayan ödeme seçenekleri sunan madeni paralar kazanmaya devam ediyor.
XRP, Polkadot ve ZCash, Bitcoin’i geçecek coinler içerisinde yer alıyor!

Bitcoin’i geçecek coinler

Kripto para piyasası son bir aydır vahşi bir seyir izliyor. Bitcoin ve Ethereum gibi popüler varlıkların her biri, değerlerinin sırasıyla %10 ve %11’ini kaybederek piyasayı daha da aşağı çekti. Bu arada, kripto para borsalarının Rus işlemlerini engelleme çağrılarına direnmesi ve Batı ile sanal bir dijital para savaşı başlatması nedeniyle Ukrayna’daki savaş piyasada türbülans yaratmaya devam ediyor.

Yatırımcılar piyasada kazanç peşinde koşmaya devam ederken, birkaç yeni trend gelişiyor. Kripto kullanıcıları güvenliği her zaman birincil bir endişe olarak gördüler, ancak siyasi güçler dijital işlemleri boğmaya çalıştıkça bu endişeler arttı. İçerik oluşturucular ve geliştiriciler ayrıca ürünleri üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmak ve sahte işlemleri azaltmak için rekabet ediyor.

Bunlar, bu üç kriptonun 2022’de Bitcoin’i ezmeye ayarlanmasının nedenlerinden sadece birkaçı .

  • XRP

XRP , uluslararası işlemleri işlemek için kullanılan Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunications (SWIFT) sistemine Ripple Blockchain dijital alternatifi için yerel paradır. XRP’yi Bitcoin’den daha uygun bir ödeme seçeneği yapan şey, Ledger Consensus Protokolünün bir işlemi tamamlamasının Bitcoin işlemleri için 10 dakikalık ortalama blok süresine kıyasla sadece birkaç saniye sürmesidir.

XRP ayrıca son yedi işlem gününde kâr eden birkaç kripto para biriminden biridir. Varlık, yüzde beşten fazla değer kazandı ve 24 saatlik 1,9 milyar dolardan fazla işlem hacmi taşıyor. Varlığın piyasa değeri de aynı dönemde 34 milyar dolardan 36 milyar dolara yükseldi.

  • Polkadot

Polkadot , İsviçre’deki Web3 Vakfı tarafından oluşturulan ve blok zincirlerin internetinin temelini sağlamak için tasarlanmış çok zincirli bir protokoldür. Amacı, merkezi olmayan içerik oluşturucuların herhangi bir veriyi veya varlık türünü birden fazla blok zinciri arasında aktarmaları için esnek ve uyarlanabilir bir platform sağlamaktır.

EN İYİ KRİPTO OYUNUMUZ BİR JETON DEĞİL – İŞTE NEDENİ
Daha geniş kripto pazarı için uzun vadeli bir seç ve kürek çözümü olarak kendini mükemmel bir şekilde konumlandıran bir şirket bulduk – Bitcoin, Dogecoin ve diğerleri. Aslında, daha önce hiç bir hesabınız olmasa ve hatta şirketin adını hiç duymamış olsanız bile, muhtemelen bu şirketin teknolojisini son birkaç günde kullandınız. Bu kadar yaygın hale geldi.

Bugün Stock Advisor’a kaydolun ve bu şirket ve uzun vadeli bir yatırım olarak getirileri hakkında tüm bilgileri alabileceğiniz özel raporumuza erişin.

XRP’de olduğu gibi, yatırımcılar geçen hafta Polkadot’a akın etti. Varlık, yüzde beşten fazla değer kazandı ve aynı dönemde piyasa değerine 900 milyon dolardan fazla ekledi.

  • ZCash

ZCash, kullanıcılara tam bir anonimlik ile işlem yapma olanağı veren tamamen merkezi olmayan bir ödeme seçeneğidir. Blok zinciri, her cüzdanın adresi ve aktarılan miktar gibi hassas bilgileri kaydetmez. Bu, kod temeli üzerine inşa edilmiş olmasına rağmen ZCash’i Bitcoin’den çok farklı kılıyor.

Tamamen merkezi olmayan ödeme seçenekleri, Ukrayna’daki savaş başladığından beri kripto tüccarları için olmazsa olmaz hale geldi. Benzer şekilde, ZCash son yedi işlem gününde fiyatının yüzde 10’dan fazla arttığını ve piyasa değerinin 1,7 milyar dolardan yaklaşık 2 milyar dolara yükseldiğini gördü.

Herhangi bir kripto para biriminde olduğu gibi, yatırımcılar ilk dolarlarını harcamadan önce dijital varlıkların doğal riskini anlamalıdır. Dalmadan önce bu önerilere ve kendi araştırmanızda ortaya çıkan diğer önerilere bir göz atın.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Partili Bakan Nureddin Nebati Mustafa Varank ile görüştü Müjde vereceklerini belirtti!

HIZLI YORUM YAP