Ak Partili Binali Yıldırım'ın Serveti Koç ve Sabancıları Geçtiği iddia edildi! | EKONOMİ
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • EKONOMİ
  • Ak Partili Binali Yıldırım’ın Serveti Koç ve Sabancıları Geçtiği iddia edildi!

Ak Partili Binali Yıldırım’ın Serveti Koç ve Sabancıları Geçtiği iddia edildi!

Ak Partili Binali Yıldırım’ın Serveti Koç ve Sabancıları Geçtiği iddia edildi! Son dönemlerde tartışma konusu olan ve bir zamanların sözü geçen ve yaptığı açıklamalar ile dikkat çeken Binali Yıldırım’ın serveti ve kazancı ile alakalı açıklamalar yapılmaya devam ediyor.

Sedat Peker’in Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım ile alakalı sözleri tekrardan gündeme gelirken CHP2li vekilin servetinin ne kadar olduğunu açıklaması Twitter’da gündem olurken.

Kazançlar ile alakalı Ak parti ve Binali Yıldırım cephesinden henüz bir açıklama gelmediği görüldü.

Konuyla alakalı Binali Yıldırım’ın açıklama yapması beklenirken CHP2in vekillerin servetlerinin araştırması için meclise önerge vereceği iddia edilmeye başlandı.

Geçtiğimiz yıllarda kim ne kazanıyor önergesi ise Ak parti ev MHP tarafından ret edilmişti.

 

Hüsnü Bozkurt Gündeme Getirdi, Ak Parti Sessizliğe Gömüldü!

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Hüsnü Bozkurt kendisine ait sosyal medya hesabından şirketin değerini 26 milyar dolara çıktığını iddiasında bulundu.

binali yıldırımın serveti

Hollanda basınında AKP’li Binali Yıldırım 150 milyon dolar değerinde bir şirketinin olduğunu duyurulmuştu. Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Hüsnü Bozkurt kendisine ait sosyal medya hesabından şirketin değerini 26 milyar dolara çıktığını iddiasında bulundu.

Hüsnü Bozkurt yaptığı açıklamada ” Hollanda basını Binali Yıldırım’ın sadece oradaki servetinin 26 Milyar Dolar (221 milyar TL) olduğunu yazdı. Eski Başbakan Koç’ları,Sabancı’ları çoktan geçmiş, dünya sıralamasında yani. Ne Yıldırım’dan bir açıklama var,ne Saray’dan, ne AKP’den! Yer yerinden de oynamadı memlekette.” dedi.

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Devlet hastanelerindeki İBB iştiraki BELTUR kantinleri, sözleşmeler yenilenmeyerek kapatıldı

HIZLI YORUM YAP