2021 Yılında Pazar atıklarında toplanıyor: 'Alamıyorum, yerden topluyorum. Ne yapayım?' | EKONOMİ
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • EKONOMİ
  • 2021 Yılında Pazar atıklarında toplanıyor: ‘Alamıyorum, yerden topluyorum. Ne yapayım?’

2021 Yılında Pazar atıklarında toplanıyor: ‘Alamıyorum, yerden topluyorum. Ne yapayım?’

2021 Yılında Pazar atıklarında toplanıyor: ‘Alamıyorum, yerden topluyorum. Ne yapayım?’ Ak partili vekil ve meclis üyelerinin sürekli olarak dile getirdiği açlık yok, herkeste ev araba var, kimse aç değil derken 2021 yılının sonunda dahi bir çok yurttaş atık yiyecek topluyor!

Konuyla ilgili defalarca gündeme gelen bu görüntülerin Ak parti ve MHP’de nasıl bir açıklama getireceği ise merak ediliyor.

Doların gerilemesi pazar fiyatlarına yansımaması tepki toplarken, olası seçim için partilerin ekonomik paketleri açıklaması bekleniyor. Ak parti ve MHP2nin oy ıoranı ise hızla düşünüyor.

Ak parti doları 2 TL altına düşüremeyeceği belirtiliyor.

Dövizdeki gerilemeye karşın çarşı-pazardaki fiyatlarda beklenen gerileme olmadı. Bazı dar gelirli yurttaşlar, çareyi akşam karanlığında tezgahlar toplanırken atılan sebze, meyveleri toplamakta buluyor. Boş cüzdanını göstererek kenara bırakılmış kasadaki ezik domatesleri pazarcının izniyle alan da var, yerden atıkları toplayan da. Yurttaş, “Param yoktur, alamıyorum. Buradan yerden topluyorum kızım. Ne yapayım” derken pazarcı, “Bizi bu hale düşürenler utansın” diye konuştu.

Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Son dakika haberleri:Bomba iddia! “Dünya devilerinden biri daha Türkiye’den SİHA satın almasına ramak kaldı…”

HIZLI YORUM YAP