Süleyman Soyluyu Bekir Pakdemirli, Yalanladı! Bekir Pakdemirli: orman yerlerindeki sorumluluk belediyelerdedir | SİYASET
DOLAR

32,4627$% 0.09

EURO

34,8089% -0.07

STERLİN

40,7544£% -0.23

GRAM ALTIN

2.427,38%-0,30

ÇEYREK ALTIN

3.956,00%-0,44

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Süleyman Soyluyu Bekir Pakdemirli, Yalanladı! Bekir Pakdemirli: orman yerlerindeki sorumluluk belediyelerdedir

Süleyman Soyluyu Bekir Pakdemirli, Yalanladı! Bekir Pakdemirli: orman yerlerindeki sorumluluk belediyelerdedir

Süleyman Soyluyu Bekir Pakdemirli, Yalanladı! Bekir Pakdemirli: orman yerlerindeki sorumluluk belediyelerdedir. Süleyman Soylu yangın Bölgesi’nden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hedef alarak şu açıklamayı yapmıştı!

Süleyman SOYLU O AÇIKLAMASIN’DA “Şehirler belediyelerin görev alanındadır” diye bir şey söylemedik.

Bu açıklamanın ardından bir gün önce Ak Partili Orman Bakanı Pakdemirli şu açıklamayı yaptığı ortaya çıktı!

İŞTE O İKİ KONUŞMA

“SERZENİŞLER DUYUYORUM”

Pakdemirli, “Muğla’da vatandaşlarımızdan bazı serzenişler duyuyorum. Muğla’da 4 uçak, 1 İHA, 17 helikopter, 93 itfaiye, 55 ambulans, bin 457 personelle çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımız semalarda istediği sıklıkta o araçları göremeyebilir ama dediğim gibi 4 uçak ve 17 helikopterle çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

“ORMAN YERLERİNDEKİ SORUMLULUK BELEDİYELERDEDİR”

”Benim gördüğüm orman yerlerindeki sorumluluk belediyelerdedir” diyerek belediyelere yüklenen Pakdemirli, ”Belediyelerimizin katkıları sonsuz müteşekkiriz. Ancak belediyelerimize ister bizim ister başka partiden. Yangınlardan sonra bilançosu hakkında bir toplanıp yerleşim yerlerine sorumluluklarının hatırlatılması lazım” ifadelerini kullandı.

Pakdemirli ayrıca ”Bu anlamda siyaset üstü bir çağrıdır. Bu yangından sonra oturup bir çalıştay yapıp yerleşim yerlerinin korunması konusunda hep birlikte oturup konuşmamız gerekir diye düşünüyorum” dedi.

Pakdemirlinin bu açıklamasından ise Süleyman Soylunun haberi olmadığı için bilgi verici açıklamalar yaptığı ortaya çıktı!

Konuyla ilgili olarak sosyal medya kullanıcıları ise A k parti içinde kimsenin kimseden haberi yok herkes kendi derdine düşmüş, kim ne açıklama yapıyor belli değil derken, Ak partili Bakan Bekir Pakdemirli istifaya davet ediliyor!

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Kabine değişikli yapacak, Bekir Pakdemirli gidici görünüyor!

HIZLI YORUM YAP