Cumhurbaşkanı Kabine değişikli yapacak, Bekir Pakdemirli gidici görünüyor! | SİYASET
DOLAR

32,3484$% 0.29

EURO

35,1258% -0.02

STERLİN

41,0032£% -0.06

GRAM ALTIN

2.306,97%1,31

ÇEYREK ALTIN

3.970,00%0,12

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Cumhurbaşkanı Kabine değişikli yapacak, Bekir Pakdemirli gidici görünüyor!

Cumhurbaşkanı Kabine değişikli yapacak, Bekir Pakdemirli gidici görünüyor!

Cumhurbaşkanı Kabine değişikli yapacak, Bekir Pakdemirli gidici görünüyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı yapılacak ama bazı baklanlar ‘da değişecek. Ak parti bir yandan siyasi dengeleri kurmak için çalışma yaparken diğer yandan seçmeni elinde tutmak için ‘de çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Ak partili bazı isimler Suriyeliler Türkiye de kalmalı ekonomi çöker açıklaması yapıldı ve sert tepki gördü. Aslında bu denge çalışması olduğunu düşünüyorum ben.

Her ne kadar Erdoğan için farklı yazılar yazılsa da geçtiğimiz yıllardan tecrübelerime dayanarak Erdoğan Yalnız adam profili artık işe yaramıyor bunun en somut örneğini geçtiğimiz gün maalesef gördük.

Bakan Bekir Pakdemirli talimatla geldiğini söyledi demek ki neymiş Aslında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan habersiz iş yapılamazmış.

Gelelim Suriyeli ve Afgan meselesine kendi seçmeni ‘de Suriyelilerden rahatsız. Bazı seçmenler Ak partiye oy vermemesi gündemde, ama çıkıp başka partiye ‘de oy vermeyebilirler, fakat Ak partiden kopan isimler CHP’ye değil İYİ PARTİYE oy verecek.

Şimdi şuraya dikkat etmek lazım Bahçeli geçtiğimiz gün sığınmacı çıkışı yaptı istiladır dedi. İşte bu denge aslında bahçelide biliyor anlaşmaların olduğunu ama seçmenin %90 bilmiyor geri kabul anlaşmasını!

Denge demişken bir çok bakanın görev yeri değişeceği gibi bazı bakanlıklar diğer yerlerden ayrılacak eski sisteme geçiş gibi düşünün bunu.

Ama ne olursa olsun Ak parti Suriyeli ve sığınmacı politikası ona büyük bir zarar verecek ve en az %15 seçmen düşecek. Buna ekonomik sebepleri de eklemek lazım ve Ak partinin elinde sadece Kürt seçmen kalacak fakat oda şüpheli. çünkü daha dün bir Kürt aile maalesef öldürüldü ve çıkıp Ak partiye yakın isimler ‘de HDP’yi suçladı şimdi seçmen olaya HDP diye bakmaz Kürt diye bakar.

Bunu da örnek olarak Ağrı belediye başkanı Savcı Sayan yaşadı katıldığı cenazeden tepki üzerine ayrılmak zorunda kaldı.

Nereden bakarsanız bakın Maalesef Ak parti büyük bir denge politikası için ‘de kaldı. Elinde sadece MHP var MHP seçmeni ‘de artık Ak partiyi kurtarmaz onlar Partisine küskün.

Ne olur Bahçeli değişir dinamik bir isim gelirse belki MHP seçmeni partisine oy verebilir. Fakat bu ‘da yetmez, Ak partinin her seçim dersimizi aldık anladık dediği Suriyeliler meselesinin tamamen çözülmesi Ak partiyi kurtaracak buda Barıştan geçer.

Türkiye’nin sınırına yakın bölge ülkeler ile arası iyi tutması gerekiyor.

Suriye konusu Suriye’de çözülür buda Suriyelilerin ülkelerine gitmeleri ile çözülür. eğer burada oturum almış canım şimdi olmaz derse ne olur, seçmen bunu daha önce yaşadı maalesef partisine oy vermez.

Ama kabineler ‘de değişecek, dışişleri bakanlığı konusunda duyumlar var ama kesin değil. İçişleir bakanlığı için’de duyumlar var ama mevcut durumda almama taraftarı fakat Erdoğan istediğini 5 dk içersin ‘de alabilir.

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bakan Soylu, Kılıçdaroğlu’nu yalanladı! Sert açıklama yaptı: Yüzlercesini tespit ettik

HIZLI YORUM YAP