Rusya'nın Türkiye'ye yatırımı: Türkiye'de Teknoloji ve Savunma şirketi, Nükleer alanlar vermeyin başımıza bela olur! | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,5306$% 0.24

EURO

34,8985% 0.14

STERLİN

40,6178£% 0.11

GRAM ALTIN

2.444,76%0,28

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • TEKNOLOJİ
  • Rusya’nın Türkiye’ye yatırımı: Türkiye’de Teknoloji ve Savunma şirketi, Nükleer alanlar vermeyin başımıza bela olur!

Rusya’nın Türkiye’ye yatırımı: Türkiye’de Teknoloji ve Savunma şirketi, Nükleer alanlar vermeyin başımıza bela olur!

Rusya’nın Türkiye’ye yatırımı: Rus iş adamlarına kesinlikle Türkiye’de Teknoloji ve Savunma şirketi, Nükleer alanlar vermeyin başımıza bela olur! ALınan ve bir çok haber makalesi ve konuyla ilgili analizlere bakıldığında Rus baronların Türkiye’ye gelmesi ve yatırım yapması konuşuluyor.

Özellikle Bir ülkenin tamamının Türkiye’de olan işletme ve sanayilerine karşı satın alma girişimi olumsuz tepki verecektir!

Nasıl verecek diyerek gülerek göbeğini kaşıyan şişkolara iyi okusun!

Bu milleti yağ kuyruklarına, et kuyruklarına savaş yokken dahi muhtaç edenler size diyorum, Yağ fabrikalarının en büyük ortakları kimler? Buna bir baksınlar.

Burada amaç Ak parti yada Ortağı MHP’nin saltanatını düşünmek değil tam bağımsız Türkiye’nin ilerlemesini sağlamak. Aynı şeyleri yağ kuyruklarına baktığınızda nasıl görürseniz yarın en büyük yatırımcıları yabancıların eline verirseniz sizin ile oynar, açta bırakır, açıkta bırakır, her türlü algıyı yapar.

Aslında gündemi takip edenler çok iyi bilir Türkiye’de olan çoğu yayın organının nasıl işlediğini, siz sanıyorsunuz ki TV kanalarının çok büyük paralar kazandığını? Hayır!

Peki neden çoğu gazeteci Youtube yayınları yapıyor, yapanlar vuruluyor ölüyor, tehdit ediliyor? Bunun iki sebebi var gazeteciler her türlü rezaleti çok iyi bildiği için bu duruma sessiz kalamadığı için kanallarını açıp yayın yapıyorlar kim için, bizler yani sizler için..

Bugün Rus devletinin uşakları Türkiye’de yatırımlar yaptığında sevinecek binler var fakat işin iç yüzünü bilmeden aptallar gibi sevinecekler, yarın Rusya ile aran bozulduğunda artacak fiyatlara ne yapabileceksiniz?

Ne diyeceksin Rusya’ya burnunun dibine kadar girmiş ülke, ne yapacaksın operasyon mu? Nasıl savunacaksın ülkeyi.. Açıkça belirtmek gerekiyor, BEA,SUUD devletine verilen yağ fabrikalarının verildiği dönemde bu fiyatların artmasının tek sebebi özelleştirmek mi? Yoksa alınan politik kararlar m?

Elin oğlu adama acımaz

Troller gibi ahmak olmak aldığım için sorguluyorum, ne olduğu Cumhurbaşkanı Erdoğan BEA gitti, yok Türk bayrağı vs sergilenmiş, ahmaklar gibi sevindiler ulan yağı sana veren Suud.. Milleti kuyruklara muhtaç edenlerin sebebi yanlış politika değil mi cahil herif.

Gelelim Rusya’ya!

Bu Putin denen kansız katil Afrin’de, Suriye’de kaç Türk askerinin ölümüne sebep oldu? Şimdi oradan diyorsunuz o Rusya değil Suriye ordusu diyeceksiniz, O bölgede Rusya’dan habersiz kuş uçmaz, kuş.. Suriye’mi ne sürüyesi Rusya lideri Putin emir verdi intikam aldı adam senden..

Sen bu adama Ülke toprağında bölgeleri peşkeş çekersen ayrın o adamın sömürgesi haline gelirsiniz. Katar’a verilen sahil bölgelerinin önemi sonrasında ortaya çıkar, Bizim dost ülkemiz masalı anlatıyor, ne dost ülkesi adam çıkarsınız tek kuruş verdi mi? Hanginizin cebine para verdi? Hanginizin bankada olan borçları sıfırlandı? Hanginizin bölgesine fabrika kurup verin ürünlerinizi karşılıklı iş yapalım, çok para verip köylüyü mutlu etti? Böyle dost mu olur? Hepsi çıkarlarının peşinde, Hepsi bu ülkenin aç açık kalmasının peşinde, doyumsuzlar kardeşim doyumsuz..

Bugün Alkışlayanları yarın göreceksiniz!

Bugün Rus, Katar, Suud, BEA, İsrail destekçilerinin yarın nasıl biz savunmadık dedikleri günleri görünce yüzlerine tükürün, evinize almayın, alışverişi yapmayın, bunlar ülkesine düşman, ülkesinin toprağının satılıp başkasına kölelik edecek kişili oturmamış, ucuz tipler.

Ben şahsen bu devletin aklı selim insanlarının önlem alması gerektiğini düşünüyorum

Bu katar denen entarili kişiler Tank yapacaktı yıllardır verdikleri tarihte dahi tank yapamadı.. Nerede tankımız diyerek soran bakan gördünüz mü?

Bakan dedim dikkat edin.. Bakan var mı?

Rusya’ya Kritik yerleri verirseniz yarın sizi köpeği yapar! Aptal olmayın!

Şehitlerin kanı elinde olan bu sarı çıyana güvenmeyin, Rus halkına tek kelime etmiyorum, onların görüşü ile Putin çıyanının görüşü aynı değil..  Putin destekçisi iş adamlarına verilecek her destek yarın Türkiye’yi zor durumda bırakır, Ya Rusya için seni kiralar yada işine gelmedi mi sopayı vurur..

Bunu çocuklar bile bilir ama maalesef bir grup var ki birde bunlar üstelik iktidara yakın isimler! Aklınızı başınıza alın Türkiye başka devletin kölesi olmaması için mücadele etmiş Şehit kanıyla dolu!

Kısacası Yarın Rusya ile aranız kötü olduğunda ki zaten kötü bana göre şehitlerin hesabı vermedi Putin! Türkiye devleti Putin’in sopa göstereceği devlet anlayışından ve destekçilerinden derhal kurtulmalı!

 

Ersoy.k

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Pubg Hesabım Çalındı Hesabı geri kurtarmak çok basit!

HIZLI YORUM YAP