Suudi Arabistan | Baykuş Haber
DOLAR

32,3690$% 0.15

EURO

34,9789% -0.3

STERLİN

40,9661£% 0.18

GRAM ALTIN

2.324,13%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.996,00%0,02

a

Suudi Arabistan Haberleri

Suudi Arabistan’dan Merkez Bankası’na 5 milyar dolar yatıracak! Suudi Arabistan’dan Merkez Bankası’na 5 milyar dolar yatıracak!
Selman’ın Erdoğan’la görüşmesini dikkat çeken fotoğraf! Recep Tayyip Erdoğan Çaresiz! Selman’ın Erdoğan’la görüşmesini dikkat çeken fotoğraf! Recep Tayyip Erdoğan Çaresiz!
Reis Sedat Peker ilaç kullanıyor, çok öfkeli zamanı bekliyor! Reis Sedat Peker ilaç kullanıyor, çok öfkeli zamanı bekliyor!
Ak Parti, Suudi Arabistan’ın milli günü kutlamalarına katıldı! İki Yüzlülük! Ak Parti, Suudi Arabistan’ın milli günü kutlamalarına katıldı! İki Yüzlülük!
Erdoğan ve Prens Selman’ın Saray’da yemek ve eğlencesinin görüntüleri paylaşıldı Erdoğan ve Prens Selman’ın Saray’da yemek ve eğlencesinin görüntüleri paylaşıldı
Kaşıkçı’nın katillerinden hesap sormazsak çocuklarımızın yüzüne bakamayız diyordun! Erdoğan’a tepki! Kaşıkçı’nın katillerinden hesap sormazsak çocuklarımızın yüzüne bakamayız diyordun! Erdoğan’a tepki!
Suudi Arabistan’dan Türkiye’ye seyahat yasağı! Erdoğan’a bir şok daha! Suudi Arabistan’dan Türkiye’ye seyahat yasağı! Erdoğan’a bir şok daha!
Canan Kaftancıoğlu: Atatürk Havalimanı katarlılara peşkeş çekilmek için yıkılıyor Canan Kaftancıoğlu: Atatürk Havalimanı katarlılara peşkeş çekilmek için yıkılıyor
Bu Kepazelik Türkiye’ye yapılmıştır! Suudi medyası Erdoğan’ı dilenci gibi gösterdi! Bu Kepazelik Türkiye’ye yapılmıştır! Suudi medyası Erdoğan’ı dilenci gibi gösterdi!
Suudi Televizyonu Erdoğan’ı biz davet etmedik dedi! Suudi Televizyonu Erdoğan’ı biz davet etmedik dedi!
Recep Tayyip Erdoğan’ın Suudi Arabistan ziyareti sıcak para arayışı! Recep Tayyip Erdoğan’ın Suudi Arabistan ziyareti sıcak para arayışı!
Kılıçdaroğlu: Erdoğan Türkiye’nin onurunu Suudi Konsolosluğu’nun bahçesine gömdün Kılıçdaroğlu: Erdoğan Türkiye’nin onurunu Suudi Konsolosluğu’nun bahçesine gömdün
Cemal Kaşıkçı Cinayeti Suudi Arabistan’a Devredildi! Cemal Kaşıkçı Cinayeti Suudi Arabistan’a Devredildi!
İran Destekli Husiler Suudi Arabistan’ı vurdu! saldırısı sonucu Cidde’deki Saudi Aramco tesislerinde yangın çıktı İran Destekli Husiler Suudi Arabistan’ı vurdu! saldırısı sonucu Cidde’deki Saudi Aramco tesislerinde yangın çıktı
Rusya’nın Türkiye’ye yatırımı: Türkiye’de Teknoloji ve Savunma şirketi, Nükleer alanlar vermeyin başımıza bela olur! Rusya’nın Türkiye’ye yatırımı: Türkiye’de Teknoloji ve Savunma şirketi, Nükleer alanlar vermeyin başımıza bela olur!
2021 Yılının Dünyanın en zengin aileleri belli oldu 2021 Yılının Dünyanın en zengin aileleri belli oldu
FETÖ’ye verdiği destekle bilinen BAE ülkemizde ciddi yatırıma girecek denilmesi tepkilere neden oldu! FETÖ’ye verdiği destekle bilinen BAE ülkemizde ciddi yatırıma girecek denilmesi tepkilere neden oldu!
Diplomatik ilişkileri kesik olan Suudi Arabistan ile İran arasında diyalog hamleleri Diplomatik ilişkileri kesik olan Suudi Arabistan ile İran arasında diyalog hamleleri
Katar’dan Türkiye açıklaması geldi ! ‘Suudi Arabistan ile anlaşınca ilişkiniz bozulur mu?’ sorusu Katar’dan Türkiye açıklaması geldi ! ‘Suudi Arabistan ile anlaşınca ilişkiniz bozulur mu?’ sorusu
İsrail ve Arap Ülkeleri Türkiye’ye ambargo uyguladı! Dışişleri neden tepki vermedi! İsrail ve Arap Ülkeleri Türkiye’ye ambargo uyguladı! Dışişleri neden tepki vermedi!