Sergen Yalçın ile Milli Takım Teknik Direktörlüğü için görüşüldü | Spor
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Sergen Yalçın ile Milli Takım Teknik Direktörlüğü için görüşüldü

Sergen Yalçın ile Milli Takım Teknik Direktörlüğü için görüşüldü

Sergen Yalçın ile Milli Takım Teknik Direktörlüğü için görüşüldü Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Sergen Yalçın hakkında son dakika bilgisi verildi, Sosyal medyada kısa sürede yayılan haberin ayrıntısı ise şu şekilde ajanslara servis edildi.

A Milli Takım’da teknik direktör Stefan Kuntz’un koltuğu sallanmaya devam ederken flaş bir iddia gündeme düştü.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin, göreve geldikten sonra A Milli Takım Teknik Direktörlük görevi için Sergen Yalçın ile görüştüğü ortaya çıktı.

Gerçek Gündem’de yer alan habere göre Sergen Yalçın ile görüşen Büyükekşi, “Kimseyle anlaşma, beni bekle. Kuntz’u yollayıp seni A Milli Takım’a getireceğim” dedi.

Sergen Yalçın da bu sebeple Süper Lig kulüplerinden gelen tüm teklifleri geri çevirerek ekibiyle beraber Milli Takım’ı beklemeye başladı.

A Milli Takım’ın UEFA Uluslar Ligi C grubundaki maçlarını tamamlamasının ardından Dünya Kupası arasında A Milli Takım Teknik Direktörlüğü’ne Sergen Yalçın’ın getirilmesi bekleniyor.

Sergen Yalçın son olarak Beşiktaş teknik direktörlüğü yapmış ve Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı. Kötü giden sonuçlar nedeniyle de 2021 Aralık tarihinde istifa etmişti.

MİLLİ TAKIM KAMPINDA KONUŞTU

Altıntop, Uluslar Ligi maçları için hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım’ın Riva’daki kampını yerinde takip eden TRT Spor Muhabiri İbrahim Kırkayak’a konuştu. Söz konusu haberleri ve Stefan Kuntz’un moralini Altıntop’a sorduğunu belirten Kırkayak, Hamit Altıntop’un haberler için, “Böyle bir konu yok” ifadelerini kullandığını aktardı.

Kaynak: Yenicağ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Enes Ünal Türk Milli Takım Kadrosundan Çıkarıldı

HIZLI YORUM YAP