Milli Takım | Baykuş Haber
DOLAR

32,5786$% 0.27

EURO

35,0006% 0.07

STERLİN

40,7836£% -0.04

GRAM ALTIN

2.459,95%0,99

ÇEYREK ALTIN

4.071,00%-0,07

a

Milli Takım Haberleri

Arda Güler milli oluyor Arda Güler milli oluyor
Milli Takımlardan Sorumlu Yöneticisi Hamit Altıntop’a flaş sözler; ‘Haddini bil’ Milli Takımlardan Sorumlu Yöneticisi Hamit Altıntop’a flaş sözler; ‘Haddini bil’
A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024 Elemelerindeki rakipleri belli oldu! Ermenistan ile aynı gruptayız! A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024 Elemelerindeki rakipleri belli oldu! Ermenistan ile aynı gruptayız!
A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz: İstifa yok, daha fazla uğraşmak adına ekstra motive oldum A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz: İstifa yok, daha fazla uğraşmak adına ekstra motive oldum
Hakan Ericson: Bizim açımızdan çok önemli bir galibiyet, FIFA sıralamasında daha yukarılara çıkmanız açısından önemli Hakan Ericson: Bizim açımızdan çok önemli bir galibiyet, FIFA sıralamasında daha yukarılara çıkmanız açısından önemli
Sergen Yalçın ile Milli Takım Teknik Direktörlüğü için görüşüldü Sergen Yalçın ile Milli Takım Teknik Direktörlüğü için görüşüldü
Enes Ünal Türk Milli Takım Kadrosundan Çıkarıldı Enes Ünal Türk Milli Takım Kadrosundan Çıkarıldı
Milli Takım’da 3 isim kadro dışı ! Milli Takım’da 3 isim kadro dışı !
Portekiz – Türkiye FIFA 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play off turu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Portekiz – Türkiye FIFA 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play off turu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Ferdi Kadıoğlu Hollanda Milli takımını Reddedip Türk Milli Takımını Tercih Etti Ferdi Kadıoğlu Hollanda Milli takımını Reddedip Türk Milli Takımını Tercih Etti
Türkiye Norveç’i geride bıraktı, Dünya Kupası için büyük fırsat yakaladı Türkiye Norveç’i geride bıraktı, Dünya Kupası için büyük fırsat yakaladı
Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu Türkiye A Milli Takımı’nı seçti! Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu Türkiye A Milli Takımı’nı seçti!
Kenan Karaman aday kadrodan çıkarıldı, Halil Dervişoğlu’nun kadroya dahil edildi! Kenan Karaman aday kadrodan çıkarıldı, Halil Dervişoğlu’nun kadroya dahil edildi!
Erling Haaland ve Alexander Sörloth Türkiye’ye karşı forma giyemeyecek! Erling Haaland ve Alexander Sörloth Türkiye’ye karşı forma giyemeyecek!
Milli Takım’da Stefan Kuntz’un 2. yardımcısı Alman oldu! Milli Takım’da Stefan Kuntz’un 2. yardımcısı Alman oldu!
Almanlar’ın Stefan Kuntz üzüntüsü, tüm zamanların en iyisi oydu! Almanlar’ın Stefan Kuntz üzüntüsü, tüm zamanların en iyisi oydu!
Türk Milli Takımının Teknik Direktörü Stefan Kuntz’un yardımcısı kim olacak? Türk Milli Takımının Teknik Direktörü Stefan Kuntz’un yardımcısı kim olacak?
Türkiye Karadağ millli takımı ile 2-2 berabere kaldı! Şenol Güneş eskiyi mumla aratıyor! Türkiye Karadağ millli takımı ile 2-2 berabere kaldı! Şenol Güneş eskiyi mumla aratıyor!
İsviçre Türkiye maçında ilk 11’ler belli oldu! Sürpriz isim ‘de kadroda | EURO 2020 İsviçre Türkiye maçında ilk 11’ler belli oldu! Sürpriz isim ‘de kadroda | EURO 2020
İtalya -Türkiye maçında bir ilk, kadın hakem Stephanie Frappart yönetecek! İtalya -Türkiye maçında bir ilk, kadın hakem Stephanie Frappart yönetecek!
Rock sanatçısı Kıraç’ın milli takım için yaptığı şarkıya tepki yağdı! Milli takımı Mehmetçik ile kıyasladı! Rock sanatçısı Kıraç’ın milli takım için yaptığı şarkıya tepki yağdı! Milli takımı Mehmetçik ile kıyasladı!
A Milli Takım’da Halil Dervişoğlu fırtınası! Galatasaray’da pişmanlık değeri katlanıyor! A Milli Takım’da Halil Dervişoğlu fırtınası! Galatasaray’da pişmanlık değeri katlanıyor!
Milli Takım’ın EURO 2020 Kadrosu Belli Oldu! Kadroya Giremeyenler Tepkili! Milli Takım’ın EURO 2020 Kadrosu Belli Oldu! Kadroya Giremeyenler Tepkili!
Şenol Güneş: Belki de maçta koronavirüslü oynadılar Şenol Güneş: Belki de maçta koronavirüslü oynadılar
Almanya – Türkiye maçı ilk 11’leri belli oldu! Kadroda Sürpriz isimler var! Almanya – Türkiye maçı ilk 11’leri belli oldu! Kadroda Sürpriz isimler var!