İtalya -Türkiye maçında bir ilk, kadın hakem Stephanie Frappart yönetecek! | Spor
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • İtalya -Türkiye maçında bir ilk, kadın hakem Stephanie Frappart yönetecek!

İtalya -Türkiye maçında bir ilk, kadın hakem Stephanie Frappart yönetecek!

İtalya -Türkiye maçında bir ilk, kadın hakem Stephanie Frappart yönetecek! Futbol severlerin ekranlara kilitleyecek olan önemli maç için bir kadın hakem sahada ekibi ile görev yapacak.

Milyonlarca futbol sever ise önemli bir maç ve etkili ve dünyanın her yerinde izlenecek bir maç olacağı için futbolcular ‘de oldukça önemli.

Roma Olimpiyat Stadı’nda saat 22:00’de oynanacak maçın hakemleri belli oldu.

Hollandalı Danny Makkelie’nin yöneteceği karşılaşmada yardımcılıklarını Hessel Steegstra ve Jan de Vries yapacak. Mücadelenin VAR hakemi Kevin Blom olacak.

Maçın dördüncü hakemliğini ise Stephanie Frappart üstlenecek. UEFA’nın son dönemdeki gözdelerinden olan Fransız hakem böylece bir ilke imza atacak.

Stephanie Frappart Tarihe Geçecek!

Avrupa Futbol Şampiyonaları’nda görev yapan ilk kadın hakem olarak tarihe geçecek.

İSTANBUL’DAKİ SÜPER KUPA FİNALİNİ YÖNETTİ

Frappart ilk olarak 28 Nisan 2019’da ülkesinde Amiens ile Strasbourg arasındaki Ligue karşılaşmasını yöneterek dikkat çekti. Fransız hakemi 2 Ağustos 2019’da İstanbul’da oynanan Liverpool-Chelsea UEFA Süper Kupa final maçı ise dünya çapında üne taşıdı. Frappart bu karşılaşmayı yöneterek, büyük bir Avrupa kupası final maçında görev alan ilk kadın hakem oldu.

Maç için ise Türkiye milli takımı antrenmana başladı, Öte yandan bir çok futbol sever ise Türkiye’nin maçı kontrollü oynaması halinde kazanacağını belirtti.

Gözler Milli Takım’da!

Türk milli Takım’da olacak olan gözler için ise bir çok oyuncu dünya klipleri üzerinde özellikle ilgilenecek olması ise ayrı bir yönden önemli, Gözler milli takım kalesinde olacak maç için ise önemli olarak Uğurcan Çakır’ın görev yapması beklenirken milli takımın 1 numarası Uğurcan Çakır için bir çok kulüp izlemeye  devam ediyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Aboubakar Al Nassr’a transfer oldu Beşiktaş’ın para teklifini ret etmişti! Talisca Transferini İstemiş!

HIZLI YORUM YAP