Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Sert Sözler: Galatasaray Şampiyon Yapılmaya Alıştırılmış! | Spor
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Sert Sözler: Galatasaray Şampiyon Yapılmaya Alıştırılmış!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Sert Sözler: Galatasaray Şampiyon Yapılmaya Alıştırılmış!

Fenerbahçe’nin önde gelen isimlerinden başkan Ali Koç, Galatasaray’a karşı sert bir çıkışta bulundu, Beşiktaş üzerinden önemli açıklamalarda bulundu. Gelsenkirchen Fenerbahçeliler Derneği’nin açılışında konuşan Koç, ezeli rakibine yönelik çarpıcı ifadeler kullandı.

Koç’un vurguladığına göre, Fenerbahçe’nin son yıllarda yaşadığı zorlukları sadece sportif sebeplerle açıklamak mümkün değil. “3 Temmuz’dan bu yana yaşadıklarımızı kimse sportif sebeplerle açıklayamaz.” diyen Koç, “Zamanlar kişiler değişiyor ama Fenerbahçe’nin hedef olması değişmiyor. Onun için tarihte görülmemiş bir kenetlenmeyi göstermemiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı ayrıca, geçmiş dönemlerde yaşanan tartışmalı maçlara da değindi. Özellikle 1996-97 sezonundaki Beşiktaş-Galatasaray maçını hatırlatan Koç, “Şampiyon yapılmaya alıştırılmış bir takımla yarışıyoruz.” şeklinde konuştu. Bu çıkış, futbol camiasında büyük yankı uyandırdı.

1996-97 sezonunda yaşanan olayları hatırlatan Koç, Galatasaray’ın şampiyonluğunu hatırlatarak, “Geçmişte yaşanan haksızlıklar unutulmamalı.” dedi. Ayrıca, hakem Ahmet Çakar’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaya da atıfta bulunan Koç, adaletin önemine vurgu yaptı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Arda Güler, Real Madrid Formasıyla LaLiga’daki İlk Maçına Çıktı!

HIZLI YORUM YAP