Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos oldu! | Spor
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Fernando Santos oldu!

Beşiktaş, teknik direktör arayışlarını tamamlayarak yeni hocasıyla anlaştığını duyurdu. Portekizli futbol dehası Fernando Santos, Siyah-Beyazlı ekibin başına geçmeye hazırlanıyor. Kulüpten yapılan resmi açıklama, futbol dünyasının dikkatini çeken bu anlaşmayı duyurarak Beşiktaş camiasını heyecanlandırdı.

Portekiz’in yetiştirdiği bir futbol dehası olan Fernando Santos’un Beşiktaş’ın teknik direktörlük koltuğuna oturması, futbolseverleri şaşırttı. Beşiktaş’ın resmi açıklamasında, “Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlüğüne Portekizli Sayın Fernando Santos getirilmiştir. Kendisine yeni evine hoş geldin diyoruz…” ifadeleri yer aldı.

Fernando Santos’un yardımcılıklarını ise Joao Carlos Viana Cunha Costa, Paulo Jose Ramos Mendes, Justino Fernando, Ricardo Miguel Candido de Sousa Santos, Jorge Manuel Caetano do Rosario üstlenecek. Bu deneyimli kadro, Beşiktaş’a başarı dolu bir sezon yaşatmak için bir araya gelecek.

Fernando Santos’un kariyeri, futbol sahalarında ve teknik direktörlük koltuğunda kazandığı başarılarla dolu. Benfica altyapısında futbola adım atan Santos, Estoril’de profesyonel kariyerine başladıktan sonra 216 kez forma giydi. Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği eğitimi alan Santos, oyunculuk kariyerinin ardından Porto, Benfica ve Sporting Lizbon gibi Portekiz’in dev takımlarında teknik direktörlük yaptı.

Porto’yu Lig şampiyonluğuna, Portekiz Kupası’na ve Süper Kupa’ya taşıyan Santos, Yunanistan’da AEK, PAOK ve Panathinaikos gibi takımları çalıştırarak önemli başarılar elde etti. Yunanistan Milli Takımı’nı Euro 2012’de çeyrek finale, 2014 Dünya Kupası’nda ise tarihinde ilk kez 2. tura çıkaran Santos, 2016’da Portekiz Milli Takımını Avrupa Şampiyonu, 2019’da ise Milletler Kupası şampiyonu yaparak ülkesine unutulmaz anlar yaşattı.

Fernando Santos’un zengin deneyimi ve başarı dolu kariyeri, Beşiktaş’ı daha da güçlendirecek gibi görünüyor. Futbolseverler, yeni hocanın liderliğindeki Beşiktaş’ın başarılarını merakla bekliyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Arandina – Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı?

HIZLI YORUM YAP