Zafer Partisi: Taksim Bombacısı Terörist Filistin uyruklu mu, ABD'den 6 aydır yardım fonu aldığı doğru mu? | SİYASET
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Zafer Partisi: Taksim Bombacısı Terörist Filistin uyruklu mu, ABD’den 6 aydır yardım fonu aldığı doğru mu?

Zafer Partisi: Taksim Bombacısı Terörist Filistin uyruklu mu, ABD’den 6 aydır yardım fonu aldığı doğru mu?

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Av. Sevdagül Tunçer, gündeme getirilen Zafer Partisi’nin bakış açısını açıklıyor.

Zafer Partisi: Taksim Bombacısı Terörist Filistin uyruklu mu, ABD’den 6 aydır yardım fonu aldığı doğru mu?: Türkiye’nin içişleri bakanı Erbil’de Şam’da güvenliği biz sağlarız derken dalga geçerken, İstiklal caddesinde bombalar patlıyor, Çıkın anlatın. Yetkili makamlarca İstiklal Caddesi’ndeki bombalı saldırıyı gerçekleştiren failin Suriyeli olduğu açıklandı. Bu kişinin Filistin asıllı olduğu bilgisini aldık doğruları söyleyecek misiniz?

Birleşmiş Milletlerden yardım fonu aldığı 6 aydır istifade ettiği doğru mu? Türk terörle mücadele tarihinde benzer ve Birleşmiş Milletler yardımı alan yabancı terörist var mı? Patlamadan hemen sonra Şişhanenin önünde infaz ettiğiniz kimdir? Süleyman Soylu ABD’nin taziyesini kabul etmiyoruz derken, Cumhurbaşkanı ABD’yi de dahil eden teşekkür mesajı yayınladı, Nasıl bir münakaşanın içerisinde halkı yanıltıyorsunuz? Sorularımızın cevabını istiyoruz doğruları açıklayın!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Engin Özkoç: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Alçaktır!

HIZLI YORUM YAP