Süleyman Soyluya kel diyen zihniyet | SİYASET
DOLAR

32,5947$% 0.32

EURO

35,0144% 0.1

STERLİN

40,7958£% -0.02

GRAM ALTIN

2.450,59%0,61

ÇEYREK ALTIN

4.065,00%0,15

a

Süleyman Soyluya kel diyen zihniyet

İç işleri bakanı Süleyman soylu, bir çok konuda eleştirmek herkesin hakkı ama hakaret etmek ne bize nede töreye yanaşır.

Neden eleştiri yapılıyor, herkesin kendince haklı sebepleri var, ozelikle hararetli oluşu ve lafı kestirip atması gibi, herkesle resim çekinip birilerinin suç işledikten sonra soyluya sarılması gibi..

Ama iki gündür bazı Akpartili siyasetçiler ise yorumlarında kel kafa, çıldırmış kel gibi cümleleri kuruyor, sonra lafı dönüp dolaştırip CHP’den bir vekile dediğini açıklıyor, şimdi siz buna inandınız mı?

Neymiş CHP’li vekile kel demişler, benim bildiğim Süleyman beyi kıskanan birçok kişi var başta, pelikancı trol ordusu ve  aktrol denilen gruplarla Soylu arasında fark var.

Demem o ki soyluya resmen çileden çıkarıp istifa etsin de yerine fetöcu, natocu, pelikancı kişiler gelsin derdindeler. Her ne kadar soyluyu en fazla ben eleştiride bulunsam da özelikle AKParti içinde olup halen ona atıfta bulunup kel diyen kişileri gördükçe savunmak zorunda kalıyorum.

Soylu pelikancı çetelerle arasına mesafe koymalı ve şu ankarada olan eski yolsuzluk yapanları bir açığa çıkarmalı, yarın çok geç olabilir.. onlarda çünkü soylunun arkasına saklanıyor.

 

Ersoy.k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Canan Kaftancıoğlu’nun masasında olan sigaradan sanane!

HIZLI YORUM YAP