Sinan Ateş suikastı tıpkı Muhsin Yazıcıoğlu suikastı gibi duruyor! | SİYASET
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Sinan Ateş suikastı tıpkı Muhsin Yazıcıoğlu suikastı gibi duruyor!

Sinan Ateş suikastı tıpkı Muhsin Yazıcıoğlu suikastı gibi duruyor! Kendisini tanımam dönem, dönem verdiği açıklama ve videolardan dolayı benimde Ülkücü olmamdan dolayı izlerdim, Her ülkücü 3 Hilal’in bayrağı altında olmayı ister eğer şartlar el vermiyorsa dahi uzaktan izler.

BENZER BİR CİNAYET!

Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun cinayeti yıllardır çözülemedi, Yada çözülmesi istenmiyor. Dönemin teknolojisi dahi bakıldığında aslında işin nereye gideceği çok açık ve net..

Aynı durum Sinan Ateş içinde geçerli, oda şehit edildi. Bayrağı uğruna çalışmış yiğit bir adamdı. onu yetiştiren anne babaya saygı duyuyorum.

Ailesi ‘de ülkücü davanın en damarından geliyor.

Aklıma gelen ise şu oldu, suskunluk! Aslında sokaklara çıkacak milyonlarca kişinin suskun kalması hayra alamet değil. Cinayeti işleyenler ifadeleri beni memnun etmedi, Biz göz dağ vermek istiyorum diyenlerin ateş etmesi bir planlı iş olduğunu ‘da gösteriyor, sonra kaçtığı ve medyaya yansıyan durumlar tam bir skandal!

Açıkçası unutulmak isteniyor, konuşulmasın isteniyor. Burada muhalefete iş düşüyor, bıkmadan usanmadan sorun araştırın ve milyonlarca ülkücüyü sizler aydınlatın.

Bu suikast diğer cinayet ve pusulara benzemeyecek bana göre, hatta duyumlarda şu da var intikam yeminleri edilmiş ve kana, kan isteniyor.

Siyasi bir çıkar mı yoksa başka bir şey mi bunu öğreneceğiz, olayda çekilen görüntüler ve olay yeri incelendiğinde takip edilmiş, hatta haberi dahi verilmiş olabilir. bu amatör bir işte değil.

Burada en büyük iş MHP’ye düşüyor, Devlet Bahçeli ben 3 Hilal’i yargılatmam diyor, o senin demenle olmuyor eğer bir suçlu varsa oda yargılanır, hiç bir parti devletten üstün değildir. Sende Devlet değilsin sayın Bahçeli.

Köprünün altından çok sular akar gerçekler bir gün acıda olsa ortaya çıkar. o gün milyonlarca ülkücüyü kimse karşısına almasın, Türk’e her yer yurt. Gerisini siz düşünün. Üç, beş çakala teslim edilmeyecek kadar kutsaldır dava.. Bunu herkes bir şekilde görecek. O sırtını mafyaya yansıyan dönemin firavunları da bunu görür, devlete asilik ettirmeyiz. Devletin yasasına, bayrağına yurtdışına silah çeken kim olursa olsun hesabını tüm bağlantılarıyla öder., göreceksiniz. 

Baykushaber.com / Gündem / Babakus

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Serap Özöktem, İYİ Parti’de vekillik için yola çıktı

HIZLI YORUM YAP